Račianska-nebezpečné nastavený semafor

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Marek Kollar 23. januára 2023

Dobrý deň,

niekto v posledných dňoch očividne prestavoval semafor na Peknej ceste, konkrétne odbočenie smerom z mesta na Peknú cestu.

V odbočovacom pruhu sa tvorí extrémna kolóna, hlavne vo večerných hodinách. Je to extrémne nebezpečné, lebo kolóna sa nezmestí do odbočovacieho pruhu a autá blokuju štandardný jazdný pruh až do dlžky na úrovni športoviska CVČ. Dochádza nonstop ku kolíznym situáciám, keď autá prichádzajúce z mesta musia brzdiť a nikam sa na ceste nezmestia, takže sa myšičkuje.

Ešte pred týždňom to takto nebolo, celé roky ten semafor fungoval dobre a dynamicky púšťal autá, tak aby nevznikali plné cesty. Je teda jasné, že niekto v uplynulých dňoch zasiahol do fungujúceho nastavenia semaforu a zmenil ho.

Treba to vrátiť naspäť, lebo tam hrozia smrteľné nehody.

23. január 2023

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
23. január 2023

tomas

Račianska-semafor-zle nastavený

Stále sú zle nastavene semafory. Dnes po 18tej rada do Krasnan až po sídlisko male Krasnany. Zbytočne sa tvoria zapchy a po Racianskej neprejdú ani vozidla na Pezinok ani vozidla RZP
25. január 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet, ktorého prijatie týmto potvrdzujeme. Pridelili sme ho kolegyniam a kolegom, ktorí majú riešenie danej agendy v kompetencii. O priebehu riešenia Vás na základe obdržaných stanovísk budeme priebežne informovať.

S pozdravom,
Kto? Oddelenie dopravného inžinierstva

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania