Psia lúčka v Bioparku na Ostredkoch

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený
meno
ester 09. apríla 2015

Dobrý deň,
bolo by, prosím, možné označiť v Bioparku, že zákaz voľného výbehu psov? Najlepší priestor, najväčšia trávnatá plocha v parku je stále okupovaná psíčkarmi, ktorí z nej už majú hotové cvičisko.
A ešte jedna vec - nezodpovední psíčkari - je to katastrofa, ako po svojich miláčikoch neupratujú výkaly. Nemohol by sa Ružinov inšpirovať Trnavou? Tam chodia mestskí policajti v CIVILE a pokutujú takých, čo po psoch neupratujú. U nás v parku nevidím kontrolovať ani uniformovaných... http://www.odkazprestarostu.sk/trnava/podnety/15321/pokuta-od-msp

10. apríl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Mestská časť na uvedenej ploche zabezpečí osadenie tabuľky "Zákaz znečisťovania."
Mestská polícia vykonáva pravidelné kontroly psičkárov, podnet im zasielame.


kancelária starostu
12. apríl 2015

ester

Znacka zakaz znecistovania nie je to iste ako zakaz volneho pohybu psov. Ved kusok dalej je miesto pre volny vybeh psov pri vysokej skole. A pokial ide o mestsku policiu - v parku som dost casto a v roznych castiach dna, ale nestretavam ich tam. Maximalne tak pred Buduckou davaju papuce.... A ked psickarov upozornim sama, ked neodpracu, este mi vynadaju...
12. apríl 2015

plemboulé

Táto bratislavská mestská polícia je ešte viac sofistikovaná pri ich výkone povinností: nevidno ich zasahovať ani dozerať či obšmietať sa na potrebných miestach ani v rovnošatstve, ani v civile. Ani len služobného orla MsP s mikrokamerou nevidno. Takto dokážu načapať nepozorovane všetkých. Alebo žeby nie? Žeby ani po niekolkonásobných upozorneniach i z týchto stránok viedli stále tú svoju zákopovú vojnu? (Niekde sa celoročne zakopať, aby ich nebolo vidno - ani ako samostatný prínos, ani ako ochranu na kritických nahlásených miestach).

Nikto nad nimi nemá účinný dohľad, MČ vraj nedokáže zjednať nápravu, a sami sa riadiť ani konsolidovať nedokážu, tak čo s nimi? Zvýšime im trebárs platy a zlepšíme im pracovné výbavy a prostriedky, to bude tá správna cesta k Srovnaniu situácia, ako naznačil jeden istý "ja viem ako nato, viem ako veci riešiť, som aj právnik aj manažér aj zahraničné skúsenosti mám pestré...aj všetko na mňa naj' ".
13. august 2015

Odpoveď samosprávy


Dobrý deň,
v Bioparku sme osadili na dvoch miestach tabuľky “Zákaz znečisťovania."

kancelária starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania