Uzbecká-parkovanie-problémové


Uzavretý

Dobrý deň, odfotené auto parkuje v pravidelných intervaloch posledné týždne na parkovisku pričom neparkuje na parkovacích miestach. Tak ako je odstavené zabraňuje odchodu z parkoviska väčším autám ktoré sú v tej časti zaparkované. Parkuje tak stále niekoľko hodín a niekoľko dní v týždni. Nie je možné vďaka nemu zaparkovať a ani odísť z parkoviska. Stojí tak aj napriek tomu, že na parkovisku je dostatočný počet voľných parkovacích miest a pred ním je ešte 10m dlhá slepá ulica. Prosím vyriešite to je to už zúfalé ako obmedzuje obyvateľov bytovky. ďakujem

19. júl 2023

Jakub

Mate mestsku policiu cislo 159. Kolkokrat ste si dali namahu a zavolali? Tipujem nula. Namiesto toho napisete anonym sem :-/ Mozne priestupky: Parkuje na parkovisku mimo vyznacenych miest. (Za vyznacene miesta sa daju povazovat aj tie ciary medzi betonom ktore ich naznacuju - nemusi to byt biela farba) Na google mapach ja uz pred rokom odfoteny s tam nedodrziava 5 metrov od hranice krizovatky... Niektori vodici nevedia ze inym vadia a prva max druha papuca ich uvedie do obrazu. Je jasne ze chodi tam parkovat minimalne rok. Rok vam lezie na nervy. Rok vas obmedzuje . Rok to mohlo byt vyriesene...staci vytocit cislo 159 a povedat "poprosim Uzbecka XY, cervena skoda, EC: MA482EN, priestupok XY (podla aktualnej polohy). Anonymne. Dakujem" Fakt sa vsetko neriesi ze to zavesim na socialnu siet a cakam zazrak. Myslim to v dobrom.
20. júl 2023

Marek

Presne ako pise Jakub. Mozem potvrdit, ze mestska policia po zavolani aj vzdy prisla. Neviem ci miestny urad ma vobec kompetencie taketo priestupky riesit. Na to presne mame mestsku policiu, ktora moze konieckoncov priestupok postupit dalej bud statnej policii alebo odboru cestnej dopravy.
24. júl 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
miestny úrad takéto priestupky nerieši, je to plne v kompetencii mestskej polície.

S pozdravom

Odd. ŽP, O a CH
24. júl 2023

Barbora anonymná

podnet bol vyriešený
24. júl 2023

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Mestská polícia hlavného mesta SR Bratislavy
25. júl 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
V prípade, že občania majú podozrenie z páchania protiprávneho činu, môžu kontaktovať MsP na skrátenom telefónnom čísle 159. Na miesto oznamu bude vyslaná hliadka MsP, ktorá preverí oznámenie zo spáchania priestupku a v prípade jeho potvrdenia ho neodkladne vyrieši v zmysle platných právnych predpisov. Ak sa príslušníci MsP dozvedia o priestupku prostredníctvom webovej stránky, spravidla už uplynie veľký časový úsek a vodiči z miesta odídu, takže priestupok už nemôžu riešiť.
Ďakujeme za podnet.

Dominika Bodláková
referent vybavovania sťažností a podnetov
Mestská polícia hl. m. SR Bratislavy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania