Žižkova-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

V riešení

Kusy nábytku vyhodené za zbernymi nadobami .

21. august 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, pán Korman,

ďakujeme za Váš podnet. Posunuli sme ho príslušnému oddeleniu, ktoré sa ním bude zaoberať. Akonáhle budeme mať bližšie informácie o jeho riešení, budeme vás kontaktovať.

Vaša spätná väzba a participácia na správe a dianí v našom Starom Meste je pre nás dôležitá, ďakujeme za ňu.

S pozdravom,

Samuel Zahradník

Koordinátor podnetov
Referát komunikácie
Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Staré Mesto
Vajanského nábrežie 3, 814 21 Bratislava
www.staremesto.sk
25. december 2023

Maroš Korman

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený
24. február 2024

Martin

Opäť je tam neporiadok.
26. február 2024

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,

Administrátor Bratislava-Staré Mesto
Odkaz pre starostu
[email protected]
19. marec 2024

Palo Slav

znovu novy neporidok.

prosim mesto aby vyzvalo vlastnikov stojiska o pravidelne cistenie, a zabezpecenie stojiska proti pravidelnemu tvoreniu ciernych skladkok.

Stojisko dalej stoji na cudzom pozemku - pristupovej ceste, a auta chodiace k tomuto objektu to musia obchazat po zeleni. Ak by budova zacala horiet, hasici k nej nemaju pristup. Stojisko je nutne presunut na ine miesto a zabezpecit (ohradit a zamknut), alebo zabezpecovat pravidelne cistenie - na dennej baze a na naklady majitela/bytoviek.
Aj na uplnych okrajoch Petrzalky alebo v KV maju uz zamykatelne a ohradene stojiska. Nechapem, ako moze toto mesto tolerovat takyto stav.
22. marec 2024

Palo Slav

Žižkova-neporiadok a odpadky-čierne skládky

neustale problem so znecistenim okolia stojisk a kosov. Prosim mesto, aby konecne vyzvalo vlastnikov stojisk na pravdielne UDRZIAVANIE poriadku, ktory sa KAZDY TYZDEN vysype do okolia a na sukromne pozemky. Je extrem, ak v centre mesta pri Dunaji a v prirode musime kazdy tzyden riesit taketo znecistenia a doslova čierne skladky. Pritom riesenie je jednoduche, lacne a primitivne - premiestnit alebo ohradit stojisko. A ak si to majitelia nevedia a nechcu riesit, je na rade mesto a pokuty
30. marec 2024

Palo Slav

Minuly týždeň sa to čistilo a dnes ZNOVU neporiadok. Fotka dnes 30.3 8:20. To už neni ani vtipne, toto je už ozaj trápne! To nemá MC ani pár eur na ohradenie jedného stojiska b centre mesta? A keď nemá - Kedy prídu na rad pokuty za znečistenie vlastníkmi??!? Toto je tri mesiace 2x do týždňa. Neskutočne. Nerobte z nás oslov. Volili sme vás pre zmenu, ale žiadnu nevidieť a nevieme si ochrániť ani životne prostredie lebo 600e…
31. marec 2024

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,

Administrátor Bratislava-Staré Mesto
Odkaz pre starostu
[email protected]
01. apríl 2024

Palo Slav

Deň druhý, znovu. Už sa to rozširuje aj do okolia. Vraj to robia diviaky, ktoré sa tu usídlili a chodia kŕmiť. Zuckermandel to má na kamerách. To je ale jedno. Diviaky alebo vietor, riešenie je rovnaké - premiestniť a ohradiť stojisko. Tentokrát to už nebudeme ani čistiť, keďže si z nás robíte somárov. My sa snažíme ale ani odpoved ani reakcia, nič. Stačilo Žiadame SM o vyčistenie.
01. apríl 2024

Palo Slav

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený
01. apríl 2024

Palo Slav

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený
02. apríl 2024

Palo Slav

Deň treti. Takto to vyzerá keď to nezbierame a necháme na “osud”. Znovu prišli prasiatka a zhodili a rozniesli bioodpad kôš.
24. apríl 2024

Palo Slav

Nejaké vyjadrenie mestskej časti k opakovanému znečisťovaniu, riešenie či aspoň reakcia by potešila, aby sme vedeli že naše dane nejdú len na kavicky ale aj nejakú robotu vidieť. Pripomínam že prvý podnet tu niekto riešil už 4 roky dozadu. Nie je to nová vec

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania