Homolova-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

Uzavretý
meno
Michal K. 12. októbra 2023

Prosim o zakaz parkovania na lavej strane Homolovej dopravnym znacenim alebo fyzicky, pretoze tu je casto tazko prejst aj s beznym autom, ziadne 3m. Volat neustale MsP nie je riesenie.

12. október 2023

Odpoveď samosprávy

V Dúbravke postupne realizujeme dopravné značenia podľa projektov statickej dopravy pripravovaných pre realizáciu celomestskej parkovacej politiky (PAAS). V tomto projekte sú tu vyznačené parkovacie miesta iba na pravej strane. Avšak ani dnes by nemal nikto parkovať na ľavej strane pokiaľ nie je dodržaná prejazdnosť 3 metre, ak sa tak stane zatiaľ treba volať mestskú políciu. Po zavedení PAAS bude možné parkovať už len na vyznačených miestach, takže po ľavej strane nebude státie možné. Spustenie PAAS predpokladáme v druhej polovici roku 2024.
Kto? Oddelenie územného rozvoja

Ing. Rastislav Bagar
prednosta MÚ mestskej časti Bratislava-Dúbravka
12. október 2023

Jozo

Ono hlavne, ked je to obojsmerna ulica, asi by sa tam nemalo stat nikde, kedze 3 a 3 je 6, ze. Hasici potom super prekvapko pri prijazde jedneho dna.
12. október 2023

Michal K.

MsP pridu, povedia, ze nevidia urcit, kto tu stal skor, a nic,
12. október 2023

Obcan_z_BA

Zhodou okolností táto ulica nie je obojsmerná, ale to je jedno. Mestská polícia má riešiť podnety občanov a nie sa vyhovárať že nevedia kto tam bol skôr.
Permanentne tam niekto stojí na ľavej strane a nikto s tým nič nerobí. Arogancia a chrapúnstvo a sebetstvo tu nemá obdoby.
15. október 2023

Obcan_z_BA

Opäť a opäť sa opakuje situácia ktorá tu bola x krát spomenutá. Takže situácia z dnešného rána. Vodič z TT poctivo blokuje cestu. Žiadam aby ste tento podnet po skoirovanej a naučenej formulke hneď neoznačili ako UZAVRETÝ.

Diskusia

Diskusia k tomuto podnetu bola uzatvorená.