Kraskova-riešenie dopravnej situácie-nebezpečné

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

V riešení
meno
Daniel 19. októbra 2023

Dobry den,

v sobotu 14.10. prisli majstri a vyznacili dve parkovacie miesta pri zmrzline na Kraskovej ulici. Hned pred tymito parkovacimi miestami je vsak znacka zakaz statia. Kedze parkovacich miest je malo a po poslednom znaceni este menej, tak ludia tieto miesta aktivne vyuzivaju. Neviem ci tu je este nieco do buducna zamyslane, ale zatial som bol svedkom jednej mensej nehody a mne sa
ju skoro podarilo zopakovat. Na ulici je obojsmerna premavka takze zaparkovane auta vytvaraju prekazku. Nechapem tento pocin.

19. október 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujem za Váš podnet. Podnet postupujem na riešenie referátu dopravy.

Za porozumenie ďakujem.

S pozdravom
Mgr. Zuzana Kriglerová
Odkaz pre starostu BANM
23. október 2023

Karol

Dúfam že tie miesta sú namaľované omylom. Na dvojsmerovej ceste namaľovať na oboch stranách parkovacie miesta a zúžiť vozovku do jedného pruhu bez označenia a ešte k tomu do zákazu státia je rarita. Nehovoriac o tom že je to hneď medzi dvoma križovatkami .
13. november 2023

Peter

Pripájam sa, toto mi napadlo tiež, že či sa niekto pomýlil alebo si robí srandu... Asi v zmysle "ale veď my vám tie miesta vytvárame"...

Apropo: Bolo by rovnako vhodné upraviť umiestnenie dopravných zrkadiel na Kraskovej oproti výjazdu zo Sibírskej, nakoľko pri odbočovaní zo Sibírskej doprava (smer Pionierska) je tá najdôležitejšia časť "obrazu" zakrytá vedľajšou dopravnou značkou (označujúcou prechod pre chodcov) - buď presunúť značku označujúcu prechod vyššie (smerom k Pionierskej) alebo umiestniť zrkadlo výrazne vyššie nad túto značku.
23. november 2023

Martin Uváček

Karol pozrite si projekt na stránke PAAS, tieto miesta sú tam riadne zakreslené. Mám pocit, že tam boli dané ako nejaký prirodzený spomaľovač.
11. december 2023

Richard Guzman

Kraskova-riešenie dopravnej situácie-nebezpečné

Dobry den
je skvele ze sme zaviedli parkovaciu politiku aj do Noveho mesta. Avsak osadenie dvoch parkovacich miest uprostret cesty na Kraskovej ulici tak ze z obojstrannej komunikacie sa stale jednostranna sa mi zda absolute pritiahnute za vlasy. Odobne neviem ci niekto realne prechadzal tadial aj na aute alebo sa bol prejst ale o tom dost pochybujem. Ak by ludia co kreslia parkovacie miesta videli toto riesenie aj osobne urcite by to napravili. Prosim o zrusenie tychto dvoch nezmyslench miest braniacich v plynulej preprave aj kvoli moznym koliziam oproti iducim autam. Taktiez niekde kde zasa mohli byt parkovacie miesta napr. na Mikoviniho tak tam ich nenakreslili. Uplne nepochopitelne.
27. február 2024

Martin Uváček

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený
29. február 2024

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol preposlaný samospráve s upozornením na aktualizáciu.

S pozdravom,
Vladimír Šarčevič
Administrátor Bratislava-Nové Mesto
Odkaz pre starostu
[email protected]
24. apríl 2024

T

Dve parkovacie miesta prirodzene spomaluju dopravu v zone, co je dobre. Denne okolo nich prechadzam, uz som si na ne zvykol a nerobia mi ziadne vrasky na cele. Naopak, som za ne rad, pretoze v zone Sibirska, Hronskeho, Mikoviniho je dramaticky malo parkovacich miest po ukonceni kreslenia ciar v najzapadnejsej casti Sibirskej ulice pri Delii a kazde jedno miesto je vzacne. Upriamim pozornost na to, a vlastne je to moja otazka, preco neboli nakreslene rovnake parkovacie miesta v hornej casti Kraskovej ul. ? Podla projektu organizacie dopravy by tam mali byt. Dufam, ze budu nakreslene a budu tak malou mierou sanovat zufaly stav, ktory po zavedeni PAAS vznikol.
26. apríl 2024

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol preposlaný samospráve s upozornením na aktualizáciu.

S pozdravom,
Vladimír Šarčevič
Administrátor Bratislava-Nové Mesto
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania