Tyršovo nábrežie-trávnatá plocha-vyjazdené koľaje

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Uzavretý
meno
Martin 25. decembra 2023

Na chodníku vedľa Dunaja na Tyršovom nábreží sú vyjazdené koľaje od áut. Prevádzkovatelia podnikov na Dunaji si ten chodník mýlia s cestou , je potrebné vybudovať pod Starým mostom zábranu proti vozidlám.

25. december 2023

Michal K.

to je u nas taky folklor. na druhej strane na Dvorakovom nabrezi sa tiez denne prehanaju a parkuju auta no promenade v zakaze. mnohokrat nahlasene, aj tu podnety. a ziadne zlepsenie.
26. december 2023

CG

Z duplicity vidite, ze Vas podnet nikoho nezaujima. Vitajne v metropole vychodu.
26. december 2023

Peter Oravec

Obcanov podnet zaujima. Ak niekoho podnet nezaujima, tak to je samosprava.
26. december 2023

CG

No, len ze ten duplicitny podnet uz tam spi od leta, dostalo sa mu odpovede akurat od automatu. Mne to pripada, ze oni si nastavili, ze nech nieco odpovie do 2 tyzdnov, potom OPS to akoze neoznaci, ze "neriesene", no a potom to staci uz len tahat a tahat. K comu potom takyto web je, moze sa to premenovat, ze lamparen-pana-primatora.sk
26. december 2023

Peter Oravec

CG, presne tak to je.
Kedze to tak, ako ste opisali, funguje nielen na magistrate, ale aj v dcerskych firmach magistratu ako je napriklad DPB, ako aj v mestskych castiach BA, korektny nazov by mohol skor zniet lamparen-BA-samospravy.
S pozdravom.
27. december 2023

Michal

Islo to dole vodou, to je pravda... Uz nie su schopni vyriesit pomaly nic. A aj ked nieco, tak to strasne dlho trva. Ale treba uznat, ze zalezi od zodpovedneho subjektu, niektore samospravy sa aspon trochu snazia
27. december 2023

CG

Hlavne by som navrhol portalu OPS, aby upravil podmienky pouzivania samospravami, tj nepouzivat automaticke odpovede na nic. Nema to ziadnu hodnoty, urcite nie informacnu. Ze je podnet prijaty webom vsetci vidia, kym sa tym nezaobera realna osoba, na co 2 tyzdne su dostatok casu, nemala by byt akceptovana ani ziadna automaticka odpoved.

Dalej, stanovovanie terminov typu, ze odpovieme do roka alebo dvoch by nemalo byt vobec akceptovane, pokial to nie je podlozene faktami, napriklad caka sa na objednanu napravu, ktora ma byt o 2 mesiace.

Ked ma niekto na odpoved urceny termin a staci, ze v termine odpovie, ze odpovie po termine, tak nemal termin. Ked to nedokaze, nemusi pouzivat takyto portal na komunikaciu s poddanymi, pardon elektoratom.
27. december 2023

Peter Oravec

Michal, ktore samospravy?
27. december 2023

Michal

MČ Dubravka z mojho pozorovania dokaze na velku cast podnetov aspon zareagovat, informovat, pripadne viest vecnu diskusiu ku konkretnemu podnetu. Nie je to vsak zdaleka idealne, kolkokrat ma aj MČ Dubravka nahnevala svojim pristupom a ignorovanim podnetov, avsak vseobecne mi pride ako jedna z tych schopnejsich samosprav v ramci BA. Ak ich porovname napriklad so subjektom NDS a.s. pripadne niektorymi inymi neschopnymi mestami posobiacimi na OPS (Piestany, Myjava, Nove Mesto nad Vahom,...), nie je to az tak zle. Presov kvoli svojej neschopnosti radsej OPS opustil uplne.
27. december 2023

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet sme spojili s jeho duplicitou. Pre viac informácií viď:

https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/169493/tyrsovo-nabrezie-chodnik-po-ktorom-jazdia-auta


S pozdravom

Tím Odkaz pre starostu
27. december 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

vďaka za spojenie podnetov. Tak či onak, ich riešenie nie je na mestskej časti Bratislava-Petržalka.
Kto? Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
Kedy? január 2024

Dávid Pavlík, referát komunikácie MiÚ Petržalka

Diskusia

Diskusia k tomuto podnetu bola uzatvorená.