Jungmannova-riešenie dopravnej situácie-dopravu spomaľujúce

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Ján 18. januára 2024

Dobrý deň, pozeral som plán ako bude vyzerať križovatka po výstavbe pokračovania električky. Vidím že ste nezaznačili obočku na jungmannovu. Je to pre nás jediný možný vjazd k bytovému domu napr. jungmannova 18 a 20. Ked že z druhej strany od TPD je jednosmerka... Aby sme chodili podla predpisov musíme si robiť obrovskú obkluku.. vedeli by ste prosím tuto odbočku zaradiť do križovatky? nech tam vieme chodiť priamo zo smeru mostu SNP ako idú šipky. Stačila by prerušovana čiara..... Ďakujem

18. január 2024

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
18. január 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Váš podnet, za ktorého nahlásenie ďakujeme, sme v tejto chvíli pridelili kolegyniam a kolegom, ktorí majú oblasť, ktorej sa podnet týka, v kompetencii. Obdržané stanoviská ohľadom jeho riešenia Vám sprostredkujeme.

S pozdravom,
Kto? Projektová kancelária
Kedy? 2024

Oddelenie služieb občanom
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy.
19. január 2024

Tomáš

Pokial viem od mosta SNP tam ani doteraz vjazd nikdy povoleny nebol. Je vsak pravda, ze vzhladom na posunutie krizovatky s Jantarovou by taketo odbocenie bolo konecne mozne.

Ak sa smiem vramci podnetu opytat, co sa stane s nasypom pod sucastnou cestou od TPD, ktora ma byt posunuta blizsie ku trati, planuje sa odstranit a doplnit parkovacia plocha pod domami ako to bolo historicky zamyslane? Dakujem
21. január 2024

Repo

Zrejme si zadávateľ neuvedomil, o akú komunikáciu sa bude jednať, z ktorej chce odbočovať doľava. Vozidlom to predsa nie je problém dostať sa tam od TPD, ak chcete ušetriť čas aj palivo na úkor pohodliu, dôjdete si z Wolkrovej.

Prepáčte, ale toto je naozaj zaťažovanie nezmyselnými podnetmi - pri pošte aj hoteli je veľkorysé parkovanie.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania