Stará Ivánska cesta-neporiadok a odpadky-čierne skládky

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Petra Repčíková 08. februára 2024

Dobrý deň,chcela by som upozorniť na skládky odpadu na ulici Stará Ivanská cesta, ktoré sa tu neustále hromadia. Žial skládka leží priamo pred vstupnou bránou podniku OLO, ktorý tento problém dlhodobo ignoruje a nerieši. Niekoľko krát sme boli osobne v centrále  OLO sťažovať sa ale neúspešne.Chcela by som vás preto požiadať z vašej pozície o nápravu tohto stavu. Skládky sa tu tvoria pravidelne, je na to asi viacero dôvodov a to, že ak je OLO napríklad cez víkend zatvorené, prípadne sú to aj veci ako povedzme pneumatiky, ktoré OLO v zbernom dvore neberie, čize ľudia nechajú odpad na ulici. Čiže nejde len o odstránie tejto skládky ale pravidelnú kontrolu ulice. Ďakujem

08. február 2024

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
09. február 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

podnet, za ktorého nahlásenie ďakujeme, sme už preposlali kolegyniam a kolegom z príslušnému útvaru, ktorí sa budú snažiť vyriešiť ho v čo najkratšom čase. O ich postupe Vás budeme informovať.

S pozdravom,
Kto? Oddelenie životného prostredia
Kedy? 2024

Oddelenie služieb občanom
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
09. február 2024

Petra Repčíková

Dobrý deň, ešte by som rada v tejto súvislosti upozornila na to, že OLO dlhodobo ignoruje problém s nelegálnym nakladaním s odpadom. Priamo pred bránou do OLO denne stoja ľudia s dodávkami a berú od ľudí, ktorí došli odpad do OLA odovzdať rôzne druhy odpadu, ktoré ďalej spracovávajú a beru z toho použiteľné časti. Je tam často hlavne aj ich pričinením takýto neporiadok. Bolo by na mieste túto situáciu riešiť a tento ilegálny biznis zastaviť, čo by prispelo k poriadku na tejto ulici.
Ďakujem
17. apríl 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

čierna skládka bola odstránená.

S pozdravom,
Kto? Oddelenie životného prostredia
Kedy? 11.3.2024

Oddelenie služieb občanom
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania