Jantárová cesta - jedna večná katastrofa

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
hedviga 07. júla 2015

Vozovka Jantárovej cesty medzi križovatkami s Kutlíkovou/Pajštúnskou a Šintavskou je v dezolátnom stave.Tretina šírky jazdného pruhu v smere ku Kutlíkovej je totálne rozpadnutá.V celom úseku sú koľaje,za dažďa plné vody, sprcha vás neminie.Vzhľadom na obmedzený priestor (zvodidlo) sa pri strete vozidiel nie je kam uhnúť.Križovatka s Kutlíkovou/Pajštúnskou-to je jeden veľký zlepenec. Intenzita dopravy je vysoká.Magistrát sa vyhovára,že je to provizórna cesta.Ale toto trvá už vyše 35 rokov! Žiadam o okamžitú opravu vozovky technológiou, ktorá zodpovedá úrovni 21. storočia v hlavnom meste krajiny, ktorá je členom EÚ a patrí medzi jej najbohatšie regióny.

16. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za Váš podnet. Informovali sme o ňom správcu komunikácie. Uviedol, že jantárová cesta je momentálne v provizórnom štádiu a konečná výsprava sa uskutoční až po dokončení 2 etapy výstavby električkovej trate (NS MHD).

Oddelenie marketingu a komunikácie
20. júl 2015

Marek Hegci

to nemyslíte ako vážne, po dokončení 2. etapy??? to bude kedy 2020-30?? dovtedy čo, budeme jazdiť už pomaly na tankoch ? s takýmto prístupom sa vykašlite na všetky opravy ciest, však načo, aj tak sa raz kompletne zrekonštruujú...... aspoň vyfrézovať celu cestu nech tam niesu kolaje že autom šúcham po ceste, a poriadne urobiť celu križovatku jantárova-Pajštúnska... . Veď to je jedna z hlavných ciest v okolí pre MHD a pod... a nevyhovárajte sa že to je len "dočasná" cesta a bla bla...
24. júl 2015

hedviga

Vy ste na tom Magistráte ako papagáji. Takúto istú odpoveď ste mi poslali už v r. 2008. A za 7 rokov ste čo urobili? Stav vozovky sa odvtedy výrazne zhoršil a nielen podľa mňa je v havarijnom stave. Tak dokedy chcete čakať?! A kedy vlastne je termín realizácie 2. etapy električky? To asi nikto nevie, že...
Jediné čo omielate je, že nie sú peniaze. Ale my tu platíme dane a za ne požadujeme primerané služby. Inak, viete, že aj vy žijete z našich daní? Tak sa konečne zobuďte a niečo robte!
12. august 2015

Zuzana Zuscinova

Ak sa clovek chce do konca zivota dockat slusnej infrastruktury musi jedine emigrovat alebo sa prestahovat (sice neviem o meste na Slovensku kde by to bolo na akej takej urovni). Bohuzial.
26. január 2016

Tomáš .

Dobrý deň, dlhé roky nám samospráva tvrdí že cestná komunikácia Jantárová cesta sa bude rekonštruovať zarovno s 2. etapou petržalskej elektricky. Dňa 26.01.2016 vedenie mesta povedalo: "Nebude sa realizovať výstavba žiadnej súbežnej cestnej komunikácie, ktorá bola v tomto území pôvodne plánovaná."

http://www.bratislavskenoviny.sk/najnovsie-spravy-z-bratislavy/petrzalska-elektricka/magistrat-chysta-predlzenie-trate-elektricky-v-petrzalke.html?page_id=334535
10. január 2018

hedviga

Jantárová cesta - nezjazdná

Vozovka Jantárovej cesty medzi križovatkami s Kutlíkovou/Pajštúnskou a Šintavskou a ďalej je v dezolátnom stave.Tretina šírky jazdného pruhu v smere ku Kutlíkovej je totálne rozpadnutá.V celom úseku sú koľaje,za dažďa plné vody.Pri strete vozidiel nie je kam uhnúť.Križovatka s Kutlíkovou/Pajštúnskou-to je jeden veľký zlepenec,rolety, jamy,hrby.Intenzita dopravy je vysoká. Magistrát sa vyhovára,že je to provi-zórna cesta.Toto trvá už vyše 35 rokov!Žiadam o okamžitú opravu vozovky technológiou na úrovni 21. storočia v hlavnom meste krajiny, ktorá je členom EÚ a patrí medzi jej najbohatšie regióny. https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/18985/jantarova-cesta-jedna-vecna-katastrofa, https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/11446/jantarova-cesta-horsia-ako-cesty-v-indii


09. september 2019

hedviga

Po takmer jeden a trištvrte roku bez reakcie Magistrátu je stav vozovky katastrofálny, čo dokumentujú fotografie. V Bratislave neexistuje horšia cesta s takou vysokou intenzitou dopravy (existuje nejaký relevantný dopravný prieskum?).
Zaujímavé je, že sa aktuálne realizuje oprava krátkeho úseku Jantárovej pri odbočení do Medisima - aký je dôvod tejto opravy? Chodím tadiaľ pravidelne ale stav cesty na tomto úseku určite nebol taký strašný, ako je medzi Pajštúnskou a Strečnianskou.
Ráči Magistrát konečne s týmto úsekom niečo urobiť? Alebo budeme čakať ďalších 30 rokov ako čakáme doteraz?
09. september 2019

hedviga

Stav Jantárovej
09. september 2019

hedviga

Stav cesty
09. september 2019

hedviga

Stav Jantárovej
09. september 2019

hedviga

Medzi Pajštúnskou a Holíčskou
09. september 2019

hedviga

Jantárová cesta
09. september 2019

hedviga

Aktuálne realizovaná oprava - dôvod?????

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania