LED osvetlenie

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Martin Nýdr 08. júla 2015

Vážený pán primátor, úradníci na magistráte, dovoľujem si Vás požiadať o spätnú montáž svietidiel SR 100 na Balkánskej ulici, kde sú skúšobne osadené LED svietidlá. Úlohou verejného osvetlenia je zvýšenie bezpečnosti cestnej premávky, pohybu chodcov a ochrana majetku, no intenzita osvetlenia po LED svietidlami nie je vyhovujúca pre túto triedu komunikácie. Súčasne je verejné osvetlenie ako mestský mobiliár aj mestotvorným prvkom, no tieto svietidlá pôsobia neproporčne. V prípade záujmu o LED osvetlenie prosím používajte kvalitné a osvedčené výrobky od výrobcov, ktorí dodávali a dodávajú účinné a estetické svietidlá do Bratislavy, neurobte chyby ako robia v mnohých mestách a obciach v SR, kde celoplošne nasadzujú šmejdové LED. Bratislava má vyhovujúce VO, radšej zvýšte rozpočet na prevádzku

09. júl 2015

jajbolina

Martin, celé Slovensko aj svet prechádza na LED osvetlenie. Možno vás osvetluje, dá sa to upraviť nastavením svietidiel. Rozhodne ale treba začať ivestíciami znižovať náklady mesta a správať sa ekologicky. Rozhodne vítam a očakávam obnovu ďalších svietidiel verejného osvetlenia za LED.
12. júl 2015

Stefan

Ja tadial jazdim kazdy den a intenzita osvetlenia sa mi zda viac nez dostatocna..
20. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

jedná sa o testovanie svietidiel s vedomím Magistrátu, ukončené bude tento týždeň a pôvodné svietidlá SR 100 v počte 3 ks budú vrátené späť.

Oddelenie komunikácie a marketingu
Hlavné mesto SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania