Riešenie situácie v Tržnici na Šancovej 112 v Bratislave

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Uzavretý
meno
deejay-servis 29. júla 2015

Dobrý deň. Chcem upozorniť na neschopnosť vedenia Tržnice na Šancovej 112 v Bratislave. Vzhľadom na veľké množstvo pohostinských zariadení v tomto objekte sa pýtam prečo je už dva mesiace funkčné len jedno WC, ktoré kapacitne nestačí. Prečo vedenie nie je schopné zabezpečiť riadne fungovanie a hygienu nie len na toaletách, ale v Tržnici plošne. Neumývanie podláh dlhodobo v tržnici sa dosť prejavilo na odpore zákazníkov navštevovať tento objekt. Taktiež sklenené výplne hlavne vchody sú zanedbané nepravidelne umývané a pôsobia odpudzujúco. Pýtam sa aká je potom úloha vedenia Tržnice ak nie sú schopný zmanažovať zamestnancov natoľko, aby sa to nepriečilo vyhláseniu pána starostu. Ďalšia vec, ktorá je zo strany vedenia diskriminačná sú žiadosti o osadenie reklám aktuálnych nájomníkov v Tržnici, keďže lekáreň má reklamu schválenú. Prečo nie je odstránená reklama firiem, ktoré tam už dlho nepôsobia. Argumenty vedenia voči námietkam svedčia o totálnej neschopnosti riadiť túto inštitúciu, preto je na zváženie z Vašej strany na urýchlenej náprave danej situácie, alebo výmenu vedenia za schopnejších ľudí. Ďakujeme za väčšinu nájomníkov v Tržnici a prejeme krásny deň.

06. august 2015

deejay-servis

Stále sa nič nerieši neschopnosť je na 1. mieste. Pán starosta časti Bratislava Nové mesto KLAMAL keď tvrdil, že jeho zamestnanci tvrdo pracujú, aby Tržnica bola konkurencie schopná. Realita je však iná! Pýtam sa za čo berú platy?
11. august 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Zverejňujeme požadované informácie ohľadom situácie v Tržnici:

1. Čistota/hygiena:
Tvrdenia zo strany občana v deklarovanom obsahu ani rozsahu sa po preverení stavu zo strany EKO podniku a nájomcov v objekte Tržnice nepotvrdili.

2. Personálne predpoklady na správu majetku:
K uvedenému subjektívnemu názoru z podnetu občana z titulu prípadnej osobnej zaujatosti nesmie príslušný orgán vystavovať vlastné sebahodnotiace stanovisko.

3. Správa/prenájom majetku pri umiestňovaní reklám:
Pri správe zvereného majetku organizácia postupuje v súlade s ods. 1, §7 Nájom majetku, Zásady hospodárenia a nakladania s majetkom Mestskej časti Bratislava - Nové Mesto a s majetkom zvereným jej do správy hlavným mestom SR Bratislavou, schválené MZ BA-NM dňa 10.10.2013 uznesením č 18/14 a v súlade so Zriaďovacou listinou /správcu/ v znení neskorších dodatkov, ktoré ustanovenia neboli porušené.


Jana Plevová
11. august 2015

deejay-servis

inú odpoveď som ani nečakal je to výsledok totálnej neschopnosti zo strany vedenia Tržnice a EKO podniku a už trvám na tom že je to aj neschopnosť Pána Starostu. Ak je Tržnica čistá tak nechcem vedieť ako majú vo svojich domácnostiach
13. august 2015

deejay-servis

Diskriminácia

Podnikatelia pôsobiaci v Tržnici na Trnavskom mýte nemajú povolenú reklamu. Moja otázka znie: Prečo na výlepnej ploche pri vchode tržnice môžu mať reklamu iné subjekty?
20. august 2015

Mária

chýba tu odpoved so čo záchody
12. apríl 2016

deejay-servis

Lekáreň má v súčasnosti cca 10 reklám to len je potvrdenie toho, že vedenie Tržnice a rovnako EKO podnik ostatné subjekty vedome diskriminuje. Rozprávky o osobnej zaujatosti a subjektívnemu názoru nech si všetci spravia sami. Pán starosta Kusý je to Vaša totálna neschopnosť obkolesiť sa personálom tohto druhu. Inak vchod z Krížnej má rozpadnuté schodisko už od januára.2016 na ktorom sú palety. Krásna vstupná brána dajte si tam k paletám aj svoju bustu
10. január 2024

Martin Uváček

Zle lokalizovaný a asi už aj neaktuálny podnet.
13. marec 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
nakoľko je podnet už neaktuálny, navrhujem ho označiť ako uzavretý.

Za porozumenie ďakujem.

S pozdravom
Mgr. Zuzana Kriglerová
Odkaz pre starostu BANM

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania