Zastávka Farského - penetrovanie

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
PaloP 27. novembra 2015

(pozn. autor fotografie: DuPe, zdroj: imhd.sk )

Dobrý deň,

Som zhrozený z prístupu aký včera pod rúškom tmy predviedli dvaja páni robotníci pri penetrovaní povrchu zastávky na Farského ulici. Pracovný priestor nebol nijako označený a tak sa stalo, že ľudia ktorí podľa zápachu nerozoznali penetračný, veselo pokračovali v chôdzi. Čím došlo k znehodnoteniu oblečenia, obuvi a znečistenie vozidiel MHD.
Ďalšou do očí bijúcou hlúposťou bol pracovný postup týchto dvoch pánov. Neočistený povrch ošetrovali penetračným náterom bez ohľadu na to, či išlo o prach alebo drobné kamienky, ktoré sa tam nachádzali. V ceste im bránilo aj dočasné oplotenie, pod ktorým penetrované nebolo. Výsledok je, to čo vidíte na fotografii. Uvítal by som, aby sa toto dalo ihneď dodávateľovi reklamovať.

Ďakujem

27. november 2015

Jozef

Nater na Farskeho

Niekto asi nemyslel na cakajucich ludi na MHD na zastavke Farskeho. Jednoducho pred asfaltovanim natreli chodnik lepkavou hmotou a cestujuci to na svojich topankach roznasaju po autobusoch. Vid foto z linky 95
29. november 2015

query

Jedna nechutne a bezohladne odflaknuta robota.
02. december 2015

Fero

Prikladám fotografie nech viete akým humusom a ako kvalitne to páni majstri natierali. Mimochodom Dopravný podnik nemal informácie o nutnom presune zastávky, asfaltovalo sa bez uzavretia chodníka. Dúfam že si DPB nechá u zhotoviteľa preplatiť náklady na presun zastávky a čistenie vozidiel. Dnes na novom chodníku stál kamión s návesom na ktorý nakladali žeriavom koľajnice. Opäť bez uzavretia chodníka. Ako dlho nový chodník vydrží? Treba aby sa tam stalo nešťastie kým robotníci pochopia že takto sa to nerobí?
17. jún 2016

Michal Oravec

Jo, BAnanistan.
06. marec 2019

Martin Uváček

Podnet je už neaktuálny. Dávno mal byť uzavretý. Zastávka je už normálne v prevádzke s normálnym povrchom.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania