Informačné tabule MHD Trnavské mýto

Zodpovednosť za riešenie: Dopravný podnik Bratislava, a.s.

Vyriešený
meno
Lenka 13. decembra 2015

Nakoľko sa na Trnavskom mýte nachádza niekoľko zastávok MHD, veľmi by pomohlo ak by sa v podchode nachádzala informačná tabuľa s tým, že na aké konkrétne autobusy, trolejbusy, resp. električky sa cestujúci dostane, ak použije ten-ktorý východ z podchodu.

17. december 2015

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za Váš podnet. Informačné tabule získavame pri rekonštrukciách tratí z finančných prostriedkov EÚ resp. po dohode s podnikateľskými subjektmi výmenou za názov zastávky MHD. DPB, a.s. žiaľ nedisponuje takým rozpočtom, ktorý by mu umožnil takéto investície. Na Trnavské mýto príde rada pri rekonštrukcii električkových tratí s eurofondov. Rekonštrukcia by mala prebehnúť v rokoch 2016 až 2020. V tomto čase prebieha príprava projektovej dokumentácie. Existuje však aplikácia pre smartfóny, ktorá zistí polohu cestujúceho a sama mu poskytne aktuálne odchody vozidiel MHD. Je samozrejmosťou, že jej cieľovou skupinou sú poväčšine mladší užívatelia.

Odb. marketingu a komunikácie, DPB
17. december 2015

Lukáš

Predpokladám, že DPB nepochopil otázku... Zadávateľovi zrejme išlo o pridanie aspoň klasických plastových ceduliek, kde budú čísla liniek aké idú z ktorého východu podchodu. Voľakedy tam takéto cedule boli. Cena za takúto ceduľu je pár desiatok eur tie snáď DPB má...
25. november 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, osadené displeje už tieto informácie zobrazujú. Ďakujeme za pochopenie.

odbor marketingu a komunikácie Dopravného podniku Bratislava, akciovej spoločnosti

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania