Šmykľavý povrch na moste

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý

Povrch mosta ponad rameno je strasne smyklavy. Dufam ze tento nedostatok sa odstrani v ramci reklamacie stavby elektrickovej trati kedze tato stavba

bola tusim jej sucastou

08. január 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

skúste prosím špecifikovať problém. Podľa fotografie sa zdá, že je namrznutý, a preto škmykľavý. To sa odstráni roztopením ľadu. :-)

Mgr. Marek Papajčík
Oddelenie komunikácie a marketingu
Hlavné mesto SR Bratislava
08. január 2016

Ignác gwsssc

Chces za zabavit, zavtipkovat? Napis Papajcikovi, sranda ista.

Celkom vazne, mile Oddelenie komunikácie a marketingu, okamzite odhrnut a vycistit chodnik a reklamovat povrch chodnika. Menej humoru, viac efektu za nase dane, OK?
08. január 2016

Peter Oravec

Pre p. Papajčíka: Pán Papajčík, Vy ste tam zas? A s akým humorom...!
Pre OPS, resp. pre administrátora za OPS: Prosím Vás, mohli by ste p. Papajčíkovi vysvetliť, že tu nie je na svojom blogu alebo "fejsbúku", ale na takmer oficiálnej stránke s podnetmi obyvateľov mesta, a že by sa teda mal aj správať príslušným spôsobom a neuťahovať si z podnetov, resp. ich autorov (napríklad smajlíkmi)? Ďakujem.
08. január 2016

michal

tak ja to skusim teda specifikovat. Smyklavost nieje preto ze by tam bol lad. je to sposobene nevhodnou povrchovou upravou betonovej konstrukcie mosta. uz som tam videl 2 ludi ako to snimi hodilo o zem. Takze reklamacia u zhotovitela a naprava by bola na mieste alebo planuje mesto po kolaudacii a prevzati stavebneho objektu po kazdom snezeni pripadne dazdi mostik preventivne uzavriet? Kludne sa tam vyberte cez vikend lepsie 1padnut ako 100x citat.
08. január 2016

Robert Puk

Toto stojí za článok, ďaľší s nesrovnalových blbov.
08. január 2016

Peter Oravec

Ten pán je recyklovaný ešte asi od Ďurkovského... noc živých mŕtvol...
08. január 2016

Odkaz pre starostu

Páni, prosím vyhnite sa osobným invektívam voči pánu Papajčíkovi a sústreďte sa na kvalitu jeho odpovede. OPS neslúži na to, aby sme sa vzájomne urážali, ale na to, aby sme spoločne so samosprávou nachádzali riešenia podnetov, ktoré nás trápia.

Michal Haman
Administrátor pre Petržalku
08. január 2016

Peter Oravec

Pán Haman, ak tu niekto niekoho uráža, tak je to pán Papajčík svojimi infantilnými smajlíkmi. S pozdravom.
08. január 2016

Odkaz pre starostu

Rozumiem a súhlasím, že spôsob komunikácie odpovede na tento podnet nebol správny. Tlmočili sme tento fakt aj na Magistrát. Avšak urážky nie sú na mieste a komunikáciu samosprávy s najvyššou pravdepodobnosťou nezlepšia.

Michal Haman
Administrátor pre Petržalku
08. január 2016

Peter Oravec

Pán Haman,
presne toto ste mali povedať na začiatku, že ste magistrátu tlmočili výhrady k jeho spôsobu komunikácie, a nie najprv nás, zadávateľov podnetov a aktívnych účastníkov portálu OPS zahriaknuť ako malé deti.
Ak by pán Papajčík od začiatku komunikoval ako slušný a dospelý človek, nemuselo vôbec k invektívam na jeho adresu dôjsť. Kto akou zbraňou bojuje... poznáte to...
S pozdtravom.
08. január 2016

Odpoveď samosprávy

Dobry den, ospravedlnujem sa, ak moja snaha o uvolenenie atmosfery nebola prijata s pochopenim.

Otazka obcana znela, ze:

"Povrch mosta ponad rameno je strasne smyklavy. Dufam ze tento nedostatok sa odstrani v ramci reklamacie stavby elektrickovej trati kedze tato stavba bola tusim jej sucastou"

Odpisal som, ze nech obcan specifikuje problem, pretoze podla popisu nie je zrejme co je smyklave... podla fotky je tam lad, ktory je -- logicky -- smyklavy. Dovetok o rozpusteni bol na uvolnenie atmosfery :-)

Ak je to objekt, ktory ma byt sucast stavby NS MHD, tak ten este nie je skolaudovany, a preto ani sprevadzkovany a teda nie je ani udrziavany, a nemal by tam ani nikto chodit, ale to este preverim...

Marek Papajčík
10. január 2016

Jaro

Pani dolezity, aby ste sa nezblaznili z jedneho smajlika. Huby si otvarajte na svoje manzelky, ak vam to dovolia.
23. február 2016

Peter

Ja sa teda pokusim o pozadovanu "specifikaciu problemu". Novovybudovany prechod ponad Chorvatske rameno je vybaveny hladkou povrchovou upravou, ktora za vlhkeho pocasia (teda nielen v case, ked je pokryta suvislou ladovou alebo snehovou vrstvou) posobi mimoriadne klzko. Sam som pri prechode tymto usekom po dazdi mal co robit, aby som sa doslova "neprekorculoval" k zemi. Riesenim by mohlo byt napriklad opatrenie prechodu protismykovou vrstvou podobnou tej, ktoru mozno najst na lavkach nad Einsteinovou ulicou. Na zaver si este neodpustim poznamku, ze namiesto toho, aby sa magistrat s pokorou snazil odstranit nedostatky na tomto ocividne sfusovanom diele, robi si zarty z vlastnych obcanov. Nemam slov!
06. máj 2021

Peter Oravec

Dobrý deň,
prosím admina, aby požiadal samosprávu o aktualizáciu vyjadrenia k podnetu.
S pozdravom.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania