Ohnuté zábradlie

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený

Ohnute a ponechane zabradlie po buracke na krizovatke Kosickej a Mileticovej ulice.

25. január 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za Váš podnet. Informovali sme o ňom dispečing. Po preverení situácie urobí nápravu.

Oddelenie komunikácie a marketingu
26. január 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za Váš. Informovali sme o Ňom dispečing, zábradlie je zahrnuté do plánu opráv. Akonáhle budú voľné finančné prostriedky pristúpi sa k náprave.

Oddelenie komunikácie a marketingu
29. august 2016

obcan

Poskodene zabradlie, krizovatka Mileticova/Kosicka

Cca 3 roky dozadu bola havaria na krizovatke Mileticova a Kosicka a zostalo tam poskodene zabradlie, vid snimky. Magistrat hl mesta zacal opravu , tak upozornujem aj na tento problem. OKM Magistratu bol upovedomeny telefonicky.
02. september 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za Váš podnet. Dovolíme si Vás informovať, že mesto pristúpi k revitalizácii všetkých zábradlí, ktoré spadajú do jeho správy.

Oddelenie komunikácie a marketingu
17. október 2016

obcan

Poskodene zabradlie-krizovatka Mileticova/Kosicka

3 roky je zabradlie poskodene po nehode. Napriek telefonickmu upozorneniu v dobe, ked Magistrat hlasal akcne konanie pri takychto nedostatkoch, toto zabradlie opravene nie je!
17. november 2016

obcan

Poskodene zabradlie, krizovatka Kosicka/Mileticova

Tato cast zabradlia je poskodena cca 2-3 roky po havarii. Napriek telef upozorneni Magistratu spred pol roka! - po publikovani zameru oprav tohto druhu v hl.meste - je stav nezmeneny.
09. december 2016

obcan

Zabradlie poskodene - krizovatka Mileticova Kosicka

Vyse 3 rokov po havarii je poskodene zabradlie u prechodu pre chodcov na svetelnej krizovatke Miletioca a Kosicka a nikomu zo zodpoevdnych to evidentne nevadi. Telefonicky bol upovedomeny Magistrat (do ktoreho kompetencie toto spada) a pracovnicka oznamila, ze je projekt na opravu tychto zariadeny. Napriek upozorneniu Magistrat nic neurobil, zohybane zabradlie, okolo ktoreho prejdu denne stovky obcanov, "krasli" prostredie nadalej.
09. december 2016

obcan

Takmer rok!!! od uverejnenia 1. podnetu , niekolko vyjadreni Magistratu a NIC!!! To je aky pristup k podnetom od obcanov, to je neskutocna ignorancia a vysmech!
16. január 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Poškodenie zábradlia po dopravnej nehode na komunikáciach Košická - Miletičova sme evidovali 2.11 2015 a riešili vinníka s orgánmi činnými v trestnom konaní . Dňa 28.04 2016 nám bolo doručené upovedomenie o podaní žaloby za úmyselný prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Opravu poškodeného zábradlia plánuje Magistrát hl.mesta SR Bratislavy na rok 2017.

Oddelenie komunikácie a marketingu
Hlavné mesto SR Bratislava
26. február 2017

obcan

Rok po 1. podnetu a roky od havarie a poskodene zabradlie "dekoruje" krizovatku stale!
28. apríl 2021

obcan

Problem vyrieseny

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania