Zastávka MHD Jungmannova a chodník .

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Neriešený
meno
Georg 14. januára 2016

Vážený pán starosta Petržalky . Boli ste sa niekedy pozrieť na zastávku MHD Jungmannova / bus 83, 84, 88, 99 / - smer nám. Hraničiarov, alebo Ovsište ? Katastrofa . Na opačnej strane /smerom do mesta / je zastávka na úrovni. Ale zastávka oproti, smerom na nám. Hraničiarov je otrasná. Doteraz je urobená z nejakých betónových panelov , ktoré dosť vysoko vytŕčajú zo zeme. A hned vedľa zastávky je svah smerujúci k cyklochodníku pri kanáli. Pre cestujúceho, ktorý čaká na autobus stačí jeden chybný krok a už sa váľa po svahu dolu k cyklotrase . Tie betónové panely sú tam snáď ešte od výstavby Petržalky !!!! A ešte jedna pripomienka . Na tejto zastávke priamo pri info tabuli končí chodník !!!!! Chodník nepokračuje k cyklotrase. Tá zastávka je jednoducho na hanbu .

15. január 2016

Debra

Suhlasim. Je to zastavka pod uroven. Vyzera ako docadne riesenie, ale v takomto stave je uz dlhe roky. Este by som doplnila, ze na nej chyba pristresok!
15. január 2016

PaloP

Už sa to tu riešilo pokiaľ sa dobre pamätám. Vraj sa s tým robiť nič nebude až pokým sa nebude realizovať druhá etapa električky a s tým súviaca blízka križovatka.
19. január 2016

Fero

Mne vadí aj chýbajúce osvetlenie
18. august 2018

Martin U

Povrch zastávky bol opravený. Ale chodník k zastávke ešte chýba
31. máj 2020

Martin Uváček

Tento a podobné ohľadom tejto zastávky sa očividne vyriešia až ďalšou výstavbou električky v týchto miestach. Medzičasom však aspoň pribudli dva prístrešky pre čakajúcich ľudí.
10. august 2021

Peter Oravec

Dobrý deň.
Aktuálny stav: bez zmeny.
Prosím o preposlanie.
S pozdravom.
20. júl 2023

Peter Oravec

Neriešený podnet. 7 rokov.
Prosím o preposlanie.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania