Bordel a smeti na súkromnom pozemku Na Križovatkách

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Uzavretý
meno
Zuzana 06. februára 2016

Posielam fotky na co sa niektori ruzinovcania musia pozerat denno denne. Ulica Na krizovatkach a sukromny pozemok, ktory je evidentne nezabezpeceny vid. Otvorena brana. V tych chatrajucich unimobunkach byvaju bezdomcovci a z toho odpadu sa tu zacinaju aj mnozit potkany. V tejto novovybudovanej casti ziju prevazne rodiny s malymi detmi a takyto stav je proste neunosny. Viete sa na to prosim pozriet a zabezpecit napravu ?pozemok sa nachadza medzi novostavbami Avidol a Lidlom. Oproti je novostavba Na krizovatkach 78-82. Dakujem a verim v skore vyriesenie problemu.

08. apríl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Tento podnet MČ BA-Ružinov rieši dlhodobo. Posledné miestne šetrenie spolu s vlastníkom bolo 13.11.2015, pričom mal uloženú lehotu na odstránenie nedostatkov do 30.11.2015. V tento termín bola vykonaná kontrolná obhliadka na ktorej bolo zistené, že je pozemok v horšom stave ako v čase miestneho šetrenia. nakoľko že 2 pozemky má podľa výpovede vlastníka súdom už odblokované a môže vykonávať akúkoľvek činnosť na pozemkoch bez akýchkoľvek súdnych sporov a plomby vo vlastníckych vzťahoch, a nakoľko nedostatky neodstránil v stanovenom termíne, MČ ďalej konala a postúpila podnet na právne oddelenie za účelom udelenia pokuty a nápravných opatrení, čiže na ďalšie postupovanie v súlade so zákonom.
S pozdravom

kancelária starostu
05. marec 2020

Zuzana

Ano suhlasim ale podotknem ze vyriesene je to len na zaklade toho ze tam developer v roku 2018 zacal stavat. Mestska cast neurobila ze nic

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania