Parkovanie na tráve a rozširovanie na úkor zelene Pažítkova

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený
meno
peter 10. februára 2016

Po zmene systému parkovania pri nemocnici a spoplatnení sa počas pracovnej doby začalo zahusťovať autami okolie kde je možnosť bezplatného parkovania.Takýmto príkladom je aj Pažítkova ulica. Pri bytovom dobe oproti domovu dôchodcov bola dávno tráva, postupom čase a nezákonným parkovaním tam zmizli aj posledné znaky trávy a ostala udupaná hlina na ktorej sa s radosťou parkuje.Čo je horšie toto parkovanie sa rozširuje ďalej a ako vidieť na obrázkoch za chvíľu mu padnú za obeť ďalšie zelené zatrávnené časti. Chcem sa kompetentných opýtať či s týmto parkovaním (pravidelne tam počas dňa parkujú rovnaké autá), budú robiť.
Počas minuloročnej opravy povrchu na Pažítkovej ulici sa na tomto mieste urobili skosené obrubniky aby autá mohli lepšie prejsť na trávu a pokračovať v nezákonnom parkovaní.

10. február 2016

U NAS TAKA OBYCAJ

V Karlovej Vsi sa 5. marca súbežne s parlamentnými voľbami uskutoční obecné referendum. Vo štvrtok návrh na uskutočnenie referenda schválili poslanci a Karlovešťania sa tak budú mať možnosť vyjadriť k týmto dvom otázkam:

1.Súhlasíte so zavedením rezidenčného parkovania, pri ktorom dôjde k výraznému zníženiu počtu vyhradených parkovacích miest na území mestskej časti Bratislava-Karlova Ves?
15. marec 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Nakoľko sa nejedná o pozemok mestskej časti, vyzveme vlastníka na zabezpečenie nápravy.


kancelária starostu
23. august 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

po obhliadke uvádzame, že vozidlo sa na mieste už nenachádza a sú osadené na tráve stĺpiky, podnet je vyriešený.

Komunikačné oddelenie
Miestny úrad Ružinov
V prípade ďalších podnetov alebo otázok nás môžete kontaktovať na [email protected].
Ďakujeme

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania