Ulica Mokráň Záhon

Zodpovednosť za riešenie: Iné

V riešení
meno
Erika Venova 16. februára 2016

Dobry den
Chcem sa spytat ci je v plane kompletna rekonstrukcia hlavnej cesty na ulici Mokran Zahon, ktora konci pri jazere Zlate piesky ( lodenica ) . Cesta je vkatastrofalnom stave, rozpadavaju sa nam koli tomu obvodove mury pozemkov.
Cesta sa vzdy zrekonstruuje len po cast kde su vybudovane administrativne budovy ( Mokran Zahon 2-4 ) a dalej nic. Najnovsie sa tam zrutil uz aj plot! ktory ohranicuje zahrady od tychto administrativnych budov. Je to nebezpecne.

16. marec 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Mestská časť Bratislava Ružinov vykonáva opravu na komunikáciách , ktoré sú zaradené do siete miestnych komunikácii III. a IV. triedy a boli Mestskej časti Bratislava – Ružinov zverené do správy. Komunikácia Mokráň Záhon nie je zaradená do siete miestnych komunikácii I.-IV. triedy na území hl. mesta SR Bratislavy a z toho dôvodu ani nebola predmetom zverenia do správy mestskej časti Ružinov.

kancelária starostu
16. marec 2016

Erika Venova

A kto ju ma teda na starost? ako je mozne ze polovica ulice sa rekonstruuje - zahadne tam kde su administrativne budovy pripadne firma Peugeot a zvysna polovica cesty uz nepatri do kompetencii nikoho aby bola takisto opravena??
12. apríl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Ako sme uviedli vo svojom vyjadrení z 16.3.2016 komunikácia na ul. Mokráň Záhon nie je zaradená do siete miestnych komunikácií. Ide o verejnú účelovú komunikáciu, pričom správa účelovej komunikácie prináleží tomu kto ju najviac využíva. Čo sa týka opráv a rekonštrukcií v prvej časti komunikácie, tieto nevykonáva mestská časť. Rekonštrukciu komunikácie zabezpečil stavebník priľahlých administratívnych centier v rámci výstavby,súčasný užívateľ/ vlastník zabezpečuje aj následné opravy.


kancelária starostu
02. január 2018

Luboš Valuška

ak si obyvatelia ulice Mokráň záhon majú šetriť a starať sa o svoju prístupovú cestu, a opravovať si ju, tak je vrcholne arogantne od Obvodného úradu že je povolený príjazd ku jazeru a veslárskemu klubu po tejto ceste. V podstate ju zničili cudzie autá. Buď nech to obecný úrad zatrhne a vytvorí inú cestu do lodenice a k jazeru , alebo nech ju kompetentný dajú do poriadku, keď ju vedeli za komunizmu znárodniť (patrila majitelom pozemkov) mám o tom dokumentáciu. Krútite sa tak ako sa vám páči. Budeme asi nútený uvažovať o zablokovaní cesty pre cudzie autá.
20. február 2022

Juraj Fekete

Podnet zatiaľ nevyriešený

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania