Parkovacie miesta

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

Neriešený
meno
Anonymný užívateľ 02. januára 2013

Dobry den,

na parkovisku pri dome Homolova 8 su niektore miesta rezervovane, ale zo znacenia nie je jasne, ktore miesta su platne. Vodorovne znacenie je osuchane a zvisle znacenie neoznacuje presne miesto, ktore kam patri a vela tych znaciek vyzera ako "domaca vyroba". Viem, ze v mestskej casti Dubravka si kazdy, kto si kupi parkovacie miesto povinny oznacit sam do 2 tyzdnov. Nemyslim si, ze toto oznacovanie je prehladne. Ved posudde sami, vid foto. Vodorovne znacenie 4ks, zvisle znacenie 5 ks. Ako sa da zistit platnost danych parkovacich miest? Ako je vidno na fotografiach, na miestach parkuju auta s inymi SPZ. Prosim o riesenie a odstranenie znaceni, ktore nie su platne a znovuvyznacenie vodorovneho znacenia tam, kde to platne je.

Za pochopenie a vybavenie vopred dakujem.

03. január 2013

jarda

Prosim mestsku cast o aktualizaciu rezervovanych parkovacich miest na ulici Homolova 39-45. Na oznacenych miestach parkuju uplne ine auta, ako tie co su na znackach. Navyse su tam minimalne 2 zarezervovane parkovacie miesta dlhodobo uplne prazdne, kedze su oznacene, ale ich "majitelia" sa uz davno odstahovali prec. Mohla byt mestska cast z tych poplatkov co dostava za prenajom miest raz rocne spravit "update" parkovacich miest v celej Dubravke? Stacilo by prelepenie nepredlzenych miest, tak aby sa tam mohli parkovat ostatni obyvatelia Dubravky.
03. január 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za uvedený e-mail. Nakoľko príslušná pracovníčka zodpovedná za riešenie týchto vyhradených parkovacích miest je v súčasnosti na dovolenke, danú problematiku budeme riešiť v týždni od 7.01.2013 do 11.01.2013.

S pozdravbom

Ing. Lisý
ved. odd. územného rozvoja,
výstavby, dopravy a podnikateľských činností
03. január 2013

Odkazprestarostu.sk

@jarda: zadajte prosim vas komentar ako samostatny podnet. Bude to prehladnejsie. Dakujeme
11. január 2013

Anonymný užívateľ

Dobry den,

problem sa mal podla Vasho vyjadrenia riesit v priebehu tohto tyzdna, odpoved sme nedostali a zmena na parkovisku nenastala. Novsie podnety uz maju riesenia. Poprosim o riesenie daneho podnetu.

Dakujem
21. január 2013

byvam vedla

tak takato vyhovorka tu este nebola ze "pracovnicka ma dovolenku" (hahaha) datum 21.1.2013 a pripad stale nerieseny aky vtip bude dalsi?
06. marec 2013

alojz

ako sa pohol a ako sa riesi dany problem? dubravska samosprava je brutalne rychla v konani. alebo ma pani este dovolenku?
07. marec 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujem za e-mail. Danou problematikou na Homolovej ulici sa budeme zaoberať v priebehu budúceho týždňa. Pre Vašu informáciu uvádzam, že sme prijali opatrenie, ktorým v priebehu 1. polroku zmonitorujeme celú MČ Dúbravka, ktorej cieľom bude:

- zistiť skutočný stav v používaní vyhradených parkovacích miest
- zistiť kto neoprávnene používa vyhradené parkovacie miesta
- zaviesť prehľadný poriadok a spraviť nápravy.

S pozdravom

Ing. Lisý
ved. odd. územného rozvoja,
výstavby, dopravy a podnikateľských činností
11. marec 2013

byvam vedla

asi nezostali financie na odstranenie tohto broblemu pretoze pracovnicka musela ist na dovolenku tak otazka kde tie peniaze su bude asi zbytocna
11. marec 2013

Alojz Lyska

za pol roka by ste mali mat zmapovanu celu bratislavu a nie len dubravku chce snad este niekto ist na dovolenku??
03. apríl 2013

byvam vedla

od poslednej odpovede samospravy ubehol uz takmer mesiac a doteraz sa nic neuskutocnilo to by ma teraz zaujimalo ci su na tej spominanej dovolenke vsetci pracovnici uradu
24. jún 2013

Eugen

Chcel by som sa informovat, ako pokrocil cely pripad. Respektive sa chcem i spytat, ci mozem i ja zaparkovat na mieste, ktore je oznacene ako Reserve i s EVČ cislom, ale neustale tam parkuje resp. parkuju ine auta a nikdy auto na ktore je miesto rezervovane, tam neparkuje. Bud teda uz prenajimajitel ma nove auto, alebo si najom nepredlzil.
08. júl 2013

peter

ako to cele napreduje? zatial ziadna zmena i napriek slubom. jaaj. volby sa blizia pomaly, ale iste...
06. august 2013

Anonymný užívateľ

Dobry den, rovnaky problem sa nachadza aj na ulici Cabanova, kde su tabule o rezervacii, ktore niesu v sulade ANI S JEDNYM autom, ktore tam parkuje! Zvisle znacenia su uplne vydrate a nie su udrziavane. Ako sa da zistit, ze su ozaj v platnosti? To nie je mozne dat do zmluvy, ze ked si zmenia auto, nech zmenia aj SPZ na tabuliach a kazdy rok aby si premalovali ciary?! ZIADAM O RIESENIE REZERVOVANYCH PARKOVACICH MIEST V CASTI DUBRAVKA.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania