Arogantní vodiči na parkovisku na Šancovej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Uzavretý
meno
Jana 11. apríla 2016

Dobrý deň, vo dvore na Šancovej ulici za domami č. 31/33, 25/27 často parkujú vodiči tak, ako vidíte na fotografii - na mieste, kde by za normálnych okolností rástla tráva a priamo na chodníku. Chodník vedie ku kontajnerom na separovaný odpad, nehovoriac o tom, že pre rodičov, ktorí vedú svoje deti do škôlky, prípadne pre mamičky s kočiarom je v takýchto prípadoch prechod nemožný. Je možné nájsť riešenie tohoto podnetu?

12. apríl 2016

Jozef

Autá rozjazdili taktiež trávu na blato pozdĺž plota Materskej škôlky a denne v tom blate parkujú. Nemám vo zvyku útočiť na mimo BA vodičov. Ale v tomto prípade dlhodobo sledujem, že v tom blate mááálokedy zastaví auto BA/BL ... na 80% tu vždy stojí auto s cudzím EČV. Svedčí to o vašej kultúre milí hej Slováci...

Ja som sem už raz jeden takýto podnet zadával. Asi mesiac tam skoro každý deň prišli mestskí policajti a rozdali pokuty... Dokonca nejaký dobrotivý obyvateľ nalepil práve na strom na fotke dlhú A4 s upozornením, nech tam ľudia neparkujú, lebo nejaký "somár" tam volá policajtov a ako je to nehorázne... Ale policajti už asi zabudli na túto lokalitu a dnes je to tu ešte horšie ako keď som ten podnet zadával ja...

Takže tiež prosím, aby sem prišla častejšie mestská polícia slovači vysvetliť, že tráva v meste nie je na parkovanie...
18. máj 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. V rámci podnetu sme požiadali o spoluprácu MsP.

Zvýšený výkon hliadkovej činnosti v uvedenej lokalite bude zabezpečený v rámci možností personálneho stavu OS a plnenia úloh v zmysle Zákona o obecnej polícii v rámci Okresu BA3. Problém statickej dopravy a nedisciplinovanosti vodičov nie je problémom len v uvedenej lokalite, ale celého Okresu Bratislava 3, kde je OS MsP NM vecne a miestne príslušná konať. Z toho dôvodu je táto problematika riešená príslušníkmi OS MsP NM operatívne vzhľadom na personálny stav tejto stanice. Respektíve bezodkladne preverujú podnety od občanov, ktoré sú oznámené telefonicky cestou telefonickej linky číslo "159".


Jana Plevová
20. máj 2016

Jozef

Okrem vozidiel s EČV KA a TT sa na tomto "parkovisku" pravidelne striedajú aj vozidlá z okresu BJ (Golf), SL (Chevrolet) a Golf na priloženej fotografii mal doteraz EČV LV. Vyzerá to ale tak, že na tomto mieste zakotvil nadlhšie, keďže už viac ako týždeň tu stojí v blate bez EČV... Prosím konečne o vyriešenie vrakov v tomto dvore... Ľudia sem chodia beztrestne odstavovať svoje šroty (Škoda GARDE, Fiat Brava, Škoda Favorit aj s úmrtným oznámením o majiteľovi bezdomovcovi a tento VW Golf) a podnájomníci tu beztrestne rozjazďujú trávniky. Aj vďaka tomuto fenoménu sa BA približuje svojim vzhľadom skôr k východnému, ako k západnému bloku... Všetko je to len na tom, ako sa k tomu postavíme my, obyvatelia, ktorí v tomto meste chceme žiť. Treba to už konečne zmeniť !!!
20. máj 2016

Jozef

Inak tento dvor by bol mozno aj celkom dobry podnet pre Zelenu hliadku... stacilo by tu rozmiestnit par velkych vzhladnych kamenov, takych, ktore neskoncia neustale odtiahnute ako ich kvetinace pred Laurentom. A sucastny stav by to celkom pomohlo vyriesit... Ide tu o parkovanie na mieste z fotografie, ako aj o parkovanie v byvalej trave pozdlz plota Materskej skoly.
20. máj 2016

Jana

ten LV to zobral vazne a zaparkoval akoby navzdy. tiez som si vsimla...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania