Chodnik

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený

Chodnik za zastavkou Patronka smerom do mesta zarasta a znemoznuje prechod chodcom bez toho aby nevrazali do aut ktore tam parkuju na chodniku. Chapem vodicov, ktori v okoli nemaju kde zaparkovat, preto by bolo oboch skupin, keby chodnik bol ocisteny od previsajucich, prerastajucich konarov. Dakujem

11. jún 2016

Michal

Súhlasím, avšak som za úplný zákaz parkovania na tomto chodníku. Po tomto chodníku jazdievam na bicykli rýchlosťou chôdze, ale paradoxne z bicykla ani nemôžem zosadnúť a tlačiť ho podľa predpisov, aby som protiidúcich chodcov pre nedostatočnú šírku chodníka neobmedzil. Zákaz parkovania na tomto chodníku by jednoznačne viac ľuďom prospel než uškodil.
11. jún 2016

Jan Ontkoc

Tiez by som najradsej zakazal parkovanie na chodnikoch v okoli, avsak po otvoreni IBM business centra, jednoducho v okoli nie je kde zaparkovat. Na bycikli by ste tiez po chodniku jazdit nemali, ale to je sposobene neexistujucim cyklopruhom. V tomto pripade si myslim, ze po orezani pretrcajucich konarov, s trochou respektu a tolerancie, mozu byt vsetci spokojni.
11. jún 2016

Michal

Pokiaľ tu nevládne oligarchia, ale demokracia, malo by sa vychádzať z toho, koľko účastníkov premávky potrebuje tento chodník a na aký účel. Počet áut, ktoré tu parkujú denne je podstatne nižší, ako počet chodcov a cyklistov, ktorí sú tu obmedzovaní. Inak na vozovke je stále dosť miesta na vyznačenie jedného radu parkovacích miest, tak aby aspoň parkovali cez obrubník, a nie na celom chodníku. Vozidlá MHD by sa zrejme museli preradiť skôr do priebežného pruhu. To by však nemal byť veľký problém, keďže vozidlá iad sú ich povinné pred seba pustiť.
29. júl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za podnet. Informovali sme o ňom dispečing. Preveria situáciu a urobia opatrenia.

Oddelenei komunikácie a marketingu
27. február 2017

Peter Poštolka

som za osadenie zakaz statia. Auta maju parkovat v podzemných garazach IBM a ostatných business centier zamestnavatel je povinny im zabezpecit parkovanie! chodnik je pre ludi a nie pre auta!
27. február 2017

Jan Ontkoc

Zaplatili by ste mesačne 70€ za parkovanie, ktoré Vám zabezpečuje zamestnávateľ? Ja na to rozhodne peniaze nemám a preto chápem aj parkujúcich na chodníku. Je to len o vzájomnej tolerancii.
28. február 2017

Peter Poštolka

parkovacie miesto na platiť zamestnávateľ a nie zamestnanec! jadier robím v IBM ale v tower 117 a tam pri podpise pracovnej zmluvy na dva roky dá zamestnancovi k dispozícii miesto na parkovanie v parkovacom dome.
01. marec 2017

Peter Poštolka

kríky boli ostrihane zabradlie natreté len tie auta tam stále parkujú. podnet je tak napoly vyriešený.
17. júl 2019

Jan Ontkoc

vzhladom na to ze ludia naozaj tam nemaju kde zaparkovat toto mozete oznacit za vyriesene ... dakujem
19. máj 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

krík bol od doby nahlásenia podnetu viackrát orezaný.

S pozdravom
Kto? Oddelenie správy komunikácií
Kedy? 2016

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania