Dlhodobo odstavené auto - Ševčenkova 13-15

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Lubos 04. augusta 2016

Dobrý deň, chcel by som Vás požiadať o odstránenie nepojazdného auta Fiat Bravo s EVČ BR851BD, ktoré je odstavené zhruba 2 roky na parkovisku na Ševčenkovej 13-15 (oproti kontajnerovému stojisku) keďže zaberá miesto a môže škodiť životnému prostrediu. Auto ma neplatnú STK a EK od 10.09.2014.
Podnet bol telefonicky už asi pred 3 mesiacmi podsunutý pre inšpektorov poriadku v Petržalke, ale doteraz nie je vidno žiadnu snahu, ani progres. Budem však rád, ak sa presvedčím o opaku. Evidencia vrakov a starých vozidiel na tejto adrese:
www.petrzalka.sk/oblasti/zivotne-prostredie/vraky-stare-vozidla/

neeviduje spomínané vozidlo. Je možné sa len domnnievať, či je chýbajúci záznam spôsobený nečinnosťou alebo veľmi sporadickou aktualizáciou zoznamu (aktuálne je to 16. marca 2016)


Ďakujem

08. september 2016

Lubos

mozem poziadat o zverejnenie komunikacie so samospravou?
08. september 2016

Odkaz pre starostu

Samospráva zatiaľ žiadnu odpoveď k podnetu neuložila. Ak samospráva k podnetu nezašle odpoveď do 14 dní, systém ho automaticky zmení na "Neriešený". Keď samospráva odpoveď zašle, status podmetu zmením.

Michal Haman
Administrátor pre Petržalku
03. október 2016

Miroslav

Nepojazdné auto zaberajúce parkovacie miesto

Dlhodobo odstavené auto na parkovisku, ktoremu vyprsala STK i EK. Je zjavne, ze na celne sklo uz bola v minulosti nalepena vyzva na odtiahnutie. Bohuzial, auto/vrak zabera miesto nadalej.
03. október 2016

Lubos

ku komentaru od Miroslava: na okne bola len vylepena ponuka na odkupenie, nebola to bohuzial vyzva na spojazdnenie/odpratanie/zosrotovanie.

Lubos
18. október 2016

Lubos

MU v Petrzalke uz zacal vo veci konat. Na aute bola dna 4.10.2016 vylepena vyzva (medzicasom uz strhnuta zrejme majitelom) na odstranenie nedostatkov.

Prosim o zmenu stavu podnetu - "v rieseni"

Lubos
14. marec 2017

Lubos

auto uz na mieste neparkuje, zial som nezistil ci bolo zosrotovane, premiestnene alebo nieco dalsie.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania