Ševčenkova-vertikálna značka-neaktuálna

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Uzavretý
meno
Anonymný užívateľ 16. apríla 2019

Poprosím o opravu vyznačených parkovacích miest na zrekonštruovanom parkovisu pred bytovým domom Ševčenkova 13 až 19.
V polovici marca došlo k premaľovaniu vyhradeného miesta ZŤP č.44 (zväčšenie šírky miesta na 1,5 násobok bežného miesta). Vedľajšie miesto č.45 bolo premaľované len čiastočne (viď foto č.2). Toto miesto je úzke, úprimne ľutujem človeka, čo si za miesto č.46 zaplatil ročný poplatok 630 eur, pretože ako dokazujú ďalšie fotografie, na tomto úzkom mieste neustále autá parkujú ďalej a obmedzujú nástup a výstup pasažierov vozidla parkujúceho na mieste č.46.
V tom istom rade na opačnom konci (viď posledná foto) je ďalšie ZŤP miesto, zatiaľ v normálnej šírke. Ak by sa premaľovalo aj toto na 1,5 násobok a premaľoval sa ostatné, problém by bol vyriešený...

02. máj 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. O jeho doriešení Vás budeme informovať.

MÚ BA - Petržalka
21. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Situácia vo vyhradenom parkovaní na parkoviskách podlieha neustálym zmenám. Vyhradenie parkovacích miest je dočasné, neustále sa meniace. Tak ako sa v marci vyhradené miesta premaľovali z dôvodu vzniku vyhradeného parkovacieho miesta, z dôvodu zrušenia miesta alebo jeho rozšírenia, môžu sa opäť premaľovať aj o mesiac. Z uvedeného dôvodu mestská časť nemá z rozpočtu vyčlenené finančné prostriedky na neustálu korekciu a úpravu vodorovného dopravného značenia.

MÚ BA - Petržalka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania