Vozovka Kubačova ulica - Rača

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
LS 02. augusta 2016

Dobry den,
prosim vas je planovana kompletna vymena povrchu vozovky na Kubacovej ulici a casti Kadnarovej? Alebo aspon preklasifikovanie na testovaci usek tlmicov? Nachadza sa tam uz naozaj takmer vsetko: vypukliny, priecne vlnovky, kolaje, popraskany asfalt, amatersky "opravene" vytlky

03. august 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

vyznačené úseky Kadnárovej a Kubačovej ulice sú v správe Magistrátu hl. m. SR Bratislava.

S pozdravom


Eva Miklánková, hovorkyňa MČ Rača
03. august 2016

Ján

Pani Miklankova, a co akoze teraz? Pre Vas je to tym padom vybavene. Rozdelme BA este na 10 dalsich institucii nech je to prehladnejsie a nech mozeme platit dalsich x darmozracov. Odpadlo by z vas, keby ste poziadavky svojich obcanov, ktori vas volili, tlmocili na spravnych miestach a pokusili sa, aby sa vyriesili. Radsej ich odbijete a vsetko nechate tak.
03. august 2016

Odkaz pre starostu

Vážený pán Ján,
podnet naďalej ostáva v riešení, rozdelnie jednotlivých úlic podľa správy a zodpovednosti za nich, je rozdielne, nie všetky ulice, plochy atď. patria vždy do správy mestskej časti.
Preto bol podnet MČ Rača postúpený na Magistrát Hl. Mesta. podnet naďalej ostáva v riešení a čaká sa na vyjadrenie magistrátu hl. mesta.
Prosím Vás o dodžiavanie pravidiel diskusie.

Tomáš Štěpán
Administrátor
Bratislava-Rača
04. august 2016

Jardo Mladší

problém je ten ze odpoveď príde tipu nič sa opravovať nebude....lebo...Rača,Východné......sa rovná nezáujem.3 roky ani meter nového asfaltu sú výsmechom pre nás Račanov.Rozbitá je skoro každá cesta, diery od zimy dodnes neopravené......
15. august 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za Váš podnet. Ako nás informoval správca na Kubačovej nie je plánovaná výsprava, avšak na Kadnárovej sú naplánaované práce na 35. a 36 týždeň.

Oddelenie komunikácie a marketingu
22. december 2017

Martin Uváček

Kubačova komplet nanovo vyasfaltovaná. Podnet vyriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania