Spomaľovače na Buzalkovej ulici

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Vajnory

V riešení
meno
Ervin Erdelyi 18. augusta 2016

Dobry den,chcel by som poziadat bud o odstranenie,alebo pridanie dalsich spomalovacov na Buzalkovej ulici - v casti medzi ulicami Za Mlynom a Pri Mlyne,nakolko tuto komunikaciu vyuzivaju tazke nakladne auta a vobec tento spomalovac nerespektuju,prechadzaju ho plnou rychlostou co sposobuje otrasy domov a praskanie stien.To iste plati aj pre smetiarske auta.
Dakujem.Erdelyi.

18. august 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet.
Postupujeme ho na riešenie príslušnému odbornému referátu úradu a o výsledku Vás budeme informovať.
Vzhľadom na to, že riešime veľké množstvo podnetov (nielen prostredníctvom tohto odkazu), prosíme o pochopenie a trpezlivosť. Ďakujeme.

S pozdravom



Mária Horváthová
sekretariát starostu
19. august 2016

U NAS TAKA OBYCAJ

som zvedavy co sa vyriesi, spomalovace sa instaluju aby sa spomalila rychlost
ak ju nerespektuju tazke auta tak sa ma sprisnit kontrola - radarmi alebo pritomnostou policie!
19. august 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Ďakujeme Vám za podnet ohľadne odstránenia resp. doplnenia spomaľovacích prahov na miestnej komunikácií Buzalkova. Návrhy riešení prerokujeme v Komisii výstavby, územného plánovania, životného prostredia dňa 07.09.2016. O výsledku alebo odporúčaniach komisie Vás budeme bezprostredne informovať.




Ing. Mešťaníková Janka
Referát cestného hospodárstva
12. september 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Váš podnet ohľadne odstránenia resp. doplnenia ďalšieho spomaľovacieho prahu na ulici Buzalkova bol dňa 07.09.2016 prerokovaný v Komisii výstavby, územného plánovania, životného prostredia a dopravy , vzhľadom na skutočnosť, že vo Vašom podnete nebolo jednoznačne zadefinované či chcete osadiť spomaľovací prah a ak hej tak kde alebo jestvujúci chcete odstrániť. Na základe uvedeného členovia komisie požadujú bližšie vysvetlenie nakoľko Vaša požiadavka nie je jednoznačná.
Pre úplnosť dodávame, že nákladné auta ktoré jazdia po Buzalkovej ul. sú prevažne vozidla OLO a Infra Services a. s. , obe spoločnosti sme požiadali aby pri prejazde cez komunikácie na ktorých sú umiestnené spomaľovacie prahy jazdili ohľaduplne a pri prejazde cez prahy spomalili.
Pekný deň


Ing. Mešťaníková Janka
Referát cestného hospodárstva

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania