Nefunkčné ledky na prechode

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Neriešený
meno
Anonymný užívateľ 25. septembra 2016 Odoslané z mobilnej aplikácie

Priechod pre chodcov ktory sa riesil pri rekonstrukcii elektrickovej trate ma osadene vo vozovke varovne ledsvetla ktore vsak nevaruju...

31. október 2016

Martin

Dobre ze nevaruju, z pohladu vodica ked ledky silno blikaju je to ovela horsie ako ked nebilkaju , chodca je lepsie vidiet ked ledky neblikaju !
02. november 2016

Peter

Suhlasim s Martinom. V noci tie ledky blikaju velmi ostro a ked sa s autom blizim k takemuto prechodu mam problem kvoli silnemu svetlu z LEDiek zbadat ci naozaj niekto cez tento prechod nejde. Vobec nesplnaju svoj ucel. Praveze paradoxne ostrym protisvetlom znemoznuju vyhlad na prechod pre chodcov. Uplne by som ich vsade zrusil. Najhorsia situacia je kusok dalej pri obchodnom dome Bory mall, kde su tiez taketo prechody s LEDkami. Tam ale navyse casto nesvieti ani poulicne osvetlenie. Takze je to uplne "fasa" ked v uplnej tme vam vdialke blikaju a oslepuju vas pred prechodom. Tam musim vzdy velmi spomalit, aby som prave kvoli nim niekoho na prechode nepresiel, lebo kvoli nim nic nevidim.
08. december 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

podnet bol odoslaný na príslušné oddelenia Magistrátu hl. mesta, ktoré preverí situáciu.

Oddelenie komunikácie a marketingu
Hlavné mesto SR Bratislava
17. december 2016

Daniel

Hmm, to znie ako celkom fungujúci trik dopravných inžinierov ako prinútiť vodičov pred prechodom pre chodcov spomaliť. Pravdepodobne aj funguje.
Každopádne, ak toto je ten prechod, na ktorom je aj semafor, tak je len dobre, že LEDky sú vypnuté. Vypaľovali šoférom oči aj keď mali chodci červenú a na ceste nemali čo hľadať.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania