Trávnaty trojuholník - Trenčianska/Ružová dolina

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
obcan 10. októbra 2016

Oproti Rozadolu ns rohu Trencianskej a Ruzovej doliny je trojuholnik zelene, ktory je neudrziavany roky? Obcania by radi vedeli, KTO ma v kompetencii tuto udrzbu. Magistrat zabezpecuje kosenie prilahleho zeleneho pasu k ceste - a tento trojuholnik proste ignoruje! To je aka starostlivost o zrlen a cistotu v hlvnom meste???!!!

10. október 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Vykonali sme miestne šetrenie z dôvodu neudržiavania zelene na rohu Trenčianska-Ružová dolina a zistili sme, že pozemok je v priamej správe Hl. mesta SR. Z tohto dôvodu Vám podnet odstupujeme na priame vybavenie

kancelária starostu
03. november 2016

obcan

Re kancelaria starostu Ruzinova: citujem "..Vykonali sme miestne šetrenie z dôvodu neudržiavania zelene na rohu Trenčianska-Ružová dolina a zistili sme, že pozemok je v priamej správe Hl. mesta SR. Z tohto dôvodu Vám podnet odstupujeme na priame vybavenie.". Poslednej vete nerozumiem. Komu odstupujete podnet na " priame vybavenie"????? To ma tento problem riesit KTO, ked je to pozemok v sprave Magistratu. Tak je to treba nasmerovat na Magistrat a podnet riesit a nie podavat hlmliste odpovede obcanovi!
03. november 2016

obcan

Stav nezmeneny, burina v metrovej vyske.
05. november 2016

Odkaz pre starostu

re: obcan
V odpovedi samosprávy je pravdepodobne preklep. Podnet bol odoslaný magistrátu na riešenie a aj opätovne zaslaný na základe aktualizácie.

S pozdravom
Zuzana Žurkinová
administrátorka portálu
05. november 2016

obcan

Re admin: dakujem
17. november 2016

obcan

Sporny travnaty trojuholnik pokoseny.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania