Opraviť zničenú dlažbu

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

Vyriešený

vymenit znicenu novu dlazbu

09. november 2016

Michal Oravec

Joj, krasa, hlavne reklamovat nekvalitnu dlazbu a nekvalitnu pracu... ale to by sme nemohli byt v BA. Viac tu: http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1916220&page=29
10. november 2016

milos

Keďže je to prejazdná plocha, je to buď chyba projektanta, nedodržania postupov pri stavbe alebo nekvalitný materiál. V každom prípade dôvod na reklamáciu.
11. november 2016

sunnyvale [email protected]

Nie je to Zidovska?
14. november 2016

Peter Oravec

Samozrejme, že je to Židovská, ale adminovi OPS je evidentne úplne jedno, na akej ulici to bude zaradené.
Včera som sa tam bol pozrieť, minimálne 15 dlaždíc je zničených, zlomených. Je to zrejmé nielen vizuálne, ale aj v teréne, zlomené dlaždice sú nerovné, prepadnuté v strede dlaždice.
01. december 2016

ivan dohnany

Nevhodná dlažba

popraskané betonové platne na novej komunikacii nemôžte prevziať
05. február 2017

Peter Oravec

Minimálne desať dlažobných kociek je po výmene znovu rozbitých alebo aspoň puknutých. Dlažba bola vybratá zle. Staré mesto umožnilo vjazd áut na úsek vydláždený dlažbou, ktorá záťaž áut neznesie. Dlažbu treba kompletne vymeniť a nahradiť vhodnejším riešením.
12. február 2017

Peter Oravec

... a stále horšie.
16. február 2017

Peter Vavro

Novovybudovaná pešia zóna

Pán primátor Nesrovnal, pán starosta Števčík.
V takomto stave je len niekoľko mesiacov od jej zhotovenia pešia zóna na Židovskej ulici. Na úseku možno 70m je už cca 10ks veľkoplošnej dlažby zničených. Bratislavčanov by istotne zaujímalo, ako bude v tejto veci konať mesto, respektíve mestská časť.
21. február 2017

Igor

ešte tadiaľ nezačali chodiť smetiarské autá, ale hádam kompetentné úrady si čoskoro uvedomia, že 36 bytov a 5 podnikov (vrátane reštaurácie) by mali mať aj kontajnery na komunálny odpad v dome kde je na to miestnosť a nie vo vzdialenosti 250 m od budovy na terase nad Staromestskou ulicou pri Kapucínskej ulici. Mestskí páni si neuvedomili že dlažba neslúži len chodcom ale musí zniesť aj smetiarske autá, autá dodavateľov nápojov a jedlla ...poprípade sanitku a požiarníkov !
15. apríl 2017

Peter Oravec

Zhruba v rovnakom čase, keď starosta Števčík dával v Bratislave novú dlažbu na Židovskú, starosta Viedne dával novú dlažbu na Herrengasse v centre Viedne. Dlažba na Herrengasse vo Viedni je neporušená, žiadna dlaždica nie je zlomená ani prasknutá. Chodia tade chodci, cyklisti, autá, možno aj menší mestský autobus, kone s kočmi... V čom urobili súdruhovia z NDR, pardon, starosta Števčík, chybu?
18. apríl 2017

Andrea

Zidovska ulica

Pesia zona na Zidovskej ulici vyzera po nedavnej rekonstrukcii opat na zaplakanie; popraskana, spinava, nedorovnana betonova dlazba. Skutocne by ma zaujimalo kolko tato "katastrofa" stala Stare mesto a kto presvedcil radnych panov aby zvolili tento typ dlazby. Musel to byt asi dobry kseft, inak si to neviem vysvetlit Hamba!
18. apríl 2017

Igor

Táto katastrofa stála 641 tisíc € a
ad1) dlažba nespĺňa minimálne požiadavky STN 74 4507 na protišmykovosť resp. protiklznosť (žiadal som o certifikát ale bez úspechu), - v zime je to klzisko
ad2) dlažba má nostnosť len do 3,5t preto na Židovskú ulicu sa nedostanú ani autá OLO (ale ani požiarníci) a dom s 36 bytmi + reštauráciami má problém s odvozom odpadu
ad3) dom s 36 bytmi skolaudovaný s parkovaním na ulici pred domom prišiel o 27 parkovacích miest - ktoré neboli nikde nahradené - t.j. Staré Mesto prišlo o 27 parkovacích miest !
24. apríl 2017

Peter Oravec

Po výmene zlomených dlaždíc je na Židovskej znovu niekoľko desiatok zničených dlaždíc. Vyzývam verejne starostu Starého mesta Števčíka, ktorý má toto celé na svedomí, aby taktiež verejne a osobne vysvetlil, prečo došlo k chybe pri výbere dlažby s takýmito katastrofálnymi následkami a aby ako manažér prevzal osobnú zodpovednosť za zmršenú prácu, vrátane finančnej zodpovednosti (aby mu bolo jasné: nech to sám osobne zaplatí). Je to totiž JEHO osobná zodpovednosť.
06. máj 2017

Peter Oravec

Výsledky Števčíkovej fušeriny. A Števčík mlčí ako partizán.
06. august 2017

Antoan

Zničená dlažba na Židovskej ul.

Pešia zóna na Židovskej ul. . Autá tam parkovali aj tadiaľ prechádzajú. Každá štvrtá dlaždica je zlomená po celej ploche. Nedávno to bolo zrekonštruované. Mali by sa tam robiť kontroly zo strany mestskej polície a zapisovať ŠPZ. Kto tadiaľ prechádza a parkuje by mal zaplatiť škodu.
Pretože ináč to budeme platiť všetci !
Myslím si , že je chyba , že tam nie sú žiadne zábrany, ktoré by tadiaľ obmedzili prejazd aut.
15. august 2017

Peter Oravec

Bez zmeny.
22. august 2017

Miriam

Rozbitá nová dlažba Židovská ulica

Pred necelým rokom položená nová dlažba na Židovskej ulici je rozbitá na viacerých miestach. Okrem toho v daždivom počasí je nebezpečne šmykľavá. Kto je za tento stav zodpovedný ? Kto, kedy a na koho náklady túto dlažbu vymení ?
22. september 2017

Peter Oravec

Bez zmeny. Dlažba je kompletne zničená. Plus nikto nerieši parkujúce autá v rozpore s dopravným značením.
23. september 2017

Igor

Dlažba je znižená nie preto že tam parkujú autá ale preto že je nevyhovujúca. Smetiarske auto a požiarná cisterna má až 25 ton. Dlažba musí vydržať aj takéto zaťaženie.a nie parkujúce 2 tonové osobné auto.
Protiprávne zrušenie parkujúcich miest už rieši prokuratúra, takže čoskoro sa dočkáte nového dopravného značenia a obnovia sa parkovacie miesta pre rezidentov. Bohužiaľ prokurátor ale nevyrieši praskajúcu dlažbu.
23. september 2017

Peter Oravec

Igor, ja som v aktualizácii nenapísal, že zničená dlažba súvisí s parkujúcim autom.
Okrem toho, ak prokuratúra alebo ktokoľvek nejako rozhodne o tom značení, tak bude nové značenie. Teraz treba rešpektovať existujúce značenie.
Zákony dodržiavame totiž vždy, nielen vtedy, keď sa nám to hodí.
23. september 2017

Igor

Peter ale existujúci stav (zrušené parkovacie miesta) je zavinený nezákonným konaním úradníka a ľudia tam musia žiť, bývať, chodiť do práce, voziť deti na krúžky a do školy. Nemôžu zo dňa na deň predať autá alebo byty, len preto že nejaký úradník im zrušil 33 parkovacích miest na ulici ....
02. október 2017

Lukáš

vcera som siel po dlhej dobe cez Zidovsku, to je uplny nonsens, jak sa tu kradne vsade.
11. október 2017

Peter Oravec

Starosta Števčík sľúbil, že výmenu zničenej dlažby zaplatí z vlastného vrecka.
https://spravy.pravda.sk/regiony/clanok/444564-zidovsku-ulicu-opat-predlazdia-zaplati-to-starosta-stevcik/
Uvidíme.
11. október 2017

Igor

mohol už počkať na podnet ktorý je u prokurátora a dať tam dlažbu s farebným odlíšením na obnovené parkovacie miesta pre rezidentov ...ako to majú v https://www.google.sk/maps/@50.8235068,-0.1394357,3a,75y,30.94h,81.96t/data=!3m6!1e1!3m4!1s-DRI3rwsKuyJZ1ePMstkLQ!2e0!7i13312!8i6656
11. október 2017

milos

Čudné riešenie dať svoj plat za chybu projektanta či dodávateľa. Ale asi to bolo inak...
29. november 2017

Antoan

Podnet je vyriešený

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania