Oprava chodnika

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Marian Dubecky 12. novembra 2016

Dobrý deň,
chcel by som sa opytat, kedy uz mesto opravi tieto vytlky na chodniku oznaceným znackou C12 - Cestička pre vyznačených užívateľov. Je to oficialne aj cesta pre cyklistov len popri tych zaparkovanych autach sa neda obist tento vytl! a nie je tam rzrovna den tyzdne ani mesiac...takisto parkovanie po oboch stranach chodnika mi pride min. na zamyslenie...

14. november 2016

Maja

Parkovanie nie je na zamyslenie ale na zaplakanie. Takýto neporiadok a zničené chodníky...to môžeme mať iba my v BA.
09. január 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Opravu povrchu chodníka zabezpečíme v jarných mesiacoch.

Oddelenie komunikácie a marketingu
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
27. január 2017

Nacbo Ynmynona

Tato cesticka pre chodcov a cyklistov je naozaj v katastrofalnom stave. To vsetko komplikuju bezohladne parkujuce auta, ktore tam podla zakona ani parkovat nesmu. Policia to nielenze neriesi ale dokonca opakovane odmieta riesit. Ziadam preto samospravu aby zatlacila na policiu a vyriesili spolu tuto situaciu. Lebo z noveho chodnika sa nikto dlho tesit nebude, ked ho aj tak znicia a zablokuju auta.
22. máj 2017

Jan Bakos

"Opravu povrchu chodníka zabezpečíme v jarných mesiacoch."

Ak sa smiem spýtať, v jarných mesiacoch ktorého roku?
22. máj 2017

Marian Dubecky

Vedľa výrástol polyfunkčný objekt, ktorý predpokladám, že má klasicky veľký počet parkovacích miest voľných...ja by som na tomto mieste nakreslil, žltú čiaru + značka zákaz parkovania...keď už dokopeme nejakého investora nech postaví garáže, prečo nejdeme dokopad dochádzajúcich na autách nech parkujú niekde inde ako na chodníkoch...v tejto časti by som si krásne predstavil chodnik výskovo rozdelený zľava doprava na cestu, cyklochodník a chodník...bez parkovania!!
09. august 2017

Ivan K.

Nedokoncena oprava chodnika

Chodnik pri nemocnici, ktory je oficialnou cyklotrasou cez Ruzinov je v nedokoncenom stave po rozkopavke. Auta parkuju tesne okolo ako je vidiet na fotke a cyklista, chodec alebo matka s kocikom nema inu moznost ako ist cez tuto jamu.
29. september 2017

Jan Bakos

V poslednej dobe mám šťastie, že Infožiadosť pošlem pár dní predtým, ako sa veci vyriešia.
Takže čisto pre informáciu prikladám vyjadrenie Magistrátu.
03. február 2018

Nacbo Ynmynona

Cestička pre chodcov a cyklistov bola opravená. Tmavé fľaky v pozadí nie sú diery, ale len blato, ktoré tam nanosili autá parkujúce na susednej lúke.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania