Križovatka Námestie hraničiarov - zelena pre chodcov

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Neriešený
meno
Kaja 20. februára 2017
https://uloz.to/!iR7taFl2MzCA/mov-0438-mp4

Rovnako ako pri krizovatke pri Bille, aj tato krizovatka je nastavena zle a tentoraz treba prejst pesi 4 siroke jazdne pruhy za asi 6 sekund trvania zelenej pre chodcov, co je pre zdraveho cloveka mozne jedine v behu. Mohli by to kompetentni nastavit o trochu dlhsie? Ako sofer mam s touto krizovatkou tiez skusenosti a ked uz musite zastavit, tych par sekund navyse nie je taky problem.

21. február 2017

Jardo Mladší

Za čo tebe dali vodicak
21. február 2017

Jardo Mladší

A admin ako ste toto mohli poslať ďalej ????Ved každý vie ako funguje zelena pre chodcov tj keď zhasne môžeš kľudne dôjsť
21. február 2017

Odkaz pre starostu

Nebol dôvod tento podnet neposlať, jeho formulácia nie je nijakým spôsobom problematická. Je na Dopravnom podniku, aby vysvetlil pani Kaji, prečo je signalizácia nastavená na taký čas, aký je. Prosím, Jardo Mladší, vyhnete sa osobným invektívnam, ktoré nie sú žiaduce a nesmerujú k vyriešeniu podnetu.

Michal Haman
Administrátor pre Petržalku
21. február 2017

Jardo Mladší

Neviem ale mám dojem že ani vy neviete ako funguje zelena pre peších. Keď bude aj dve sekundy nič to nemení na význame, že môžete kľudne dôjsť na koniec prechodu. Neznamená červená pre chodcov že hneď idu autá!Červena pre chodcov znamená že sa nemá vstupovať na prechod,nie že už majú autá hneď zelenú.preto má krátky význam zelenej pre chodcov zmysel.
21. február 2017

Kaja

Prosim, neutocte na mna, nemate dovod na to, aby ste az takto podrazdene reagovali. Mate skusenost s touto krizovatkou? Ja nou chodim pravidelne, kazdy den. A ked uz hovorite o tej cervenej, ktoru ma teda clovek na to, aby presiel prechod (ano uznavam, ze na to sluzi zelena, aby clovek vstupil na prechod, ale skoro ziaden chodec toto vobec netusi) ani ta nie je dostatocne dlha. Ludia su este na prechode a auta uz maju zelenu.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania