Samovenčiaci pes z fy. Goio


Uzavretý
meno
evinka33 15. apríla 2017

Tento pes z fy.. Goio tu sa túla denno denne, ignorant majiteľ ho len vypustí a tento prebehne okolie a špiní kde sa mu zachce. toto je takto už roky, dá sa toto už konečne vyriešiť namiesto toho ze sa zakazuje vstup psom na trávniky/parku atď.. ???? na čo vlastne slušný majitelia zbierajú po sebe exkr... ked tento tu denno denne prebehne okolie a urob neporiadok....

09. máj 2017

Odpoveď samosprávy

Podnet bol postúpený na Mestskú políciu hlavného mesta SR na ďalšie riešenie.

mestská časť BA-Petržalka
22. máj 2017

Aniska

Hliadka MP bola viackrát upozornená na tento problém, no bez výsledkov!!! je to nefér že toto známe zjavenie tu chodí a špiní na fasádu a obvinený sú potom slušný občania !!!!
no zatial problem je nevyriešený, toto stvorenie stále chodí denno denne v okolí!!!
06. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Príslušníci Exp. MsP BA V popri plnení ďalších služobných úloh majú svoju činnosť zameranú aj na riešenie priestupkov v oblasti verejného poriadku. V súčasnosti nemáme vedomosť o tom, že by sa na mieste pohyboval pes bez doprovodu osoby.
V prípade, že občania takéhoto psa uvidia, môžu kontaktovať MsP na skrátenom telefónnom čísle 159. Na miesto oznamu bude vyslaná hliadka MsP, ktorá preverí oznámenie zo spáchania priestupku a v prípade jeho potvrdenia ho neodkladne vyrieši v zmysle platných právnych predpisov. Ak sa príslušníci MsP dozvedia o priestupku prostredníctvom webovej stránky, spravidla už uplynie veľký časový úsek a pes sa už na mieste nemusí nachádzať.
Ďakujeme za podnet.


ml. kom. Bc. Marcela Sabinová

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania