Znova sklo na cyklotrase pri Inchebe

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Jan Hubar 14. mája 2013

Bohuzial opat je na trase Petrzalskeho korza rozsypane sklo, konkretne po celej dlzke od lavky pri inchebe po novy most. Nakolko sa jedna o velmi frekventovanu trasu prosim o rychle vycistenie.

Neuvazovali ste v spolupraci s mestskou policiou o instalacii bezpecnostnej kamery? Pripadne o nahodnych zasahoch v piatok, sobotu vecer so zameranim na alkohol u mladistvych - po par zasahoch by sa presunuli na menej frekventovane miesta robit bordel.

Dakujem

17. máj 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
uvedený úsek cyklotrasy sme vyčistili 26.4.2013 v celej dĺžke. Zároveň na základe dohody s Mestskou políciou v Petržalke bolo vykonávané monitorovanie uvedeného úseku vo večerných ako aj ranných hodinách predovšetkým počas víkendov.
Z Vášho podnetu vyplýva, že sa nám napriek monitorovaniu nepodarilo zabezpečiť poriadok na cyklotrase, po dohode s mestskou políciou budeme úsek intenzívnejšie monitorovať aj za pomoci štátnej polície. Žiaľ, s vandalizmom nielen v tejto lokalite a nielen v tejto podobe sa stretávame takmer v celej Petržalke a kamery nie je možné osadiť všade, to zabezpečuje mesto prostredníctvom mestskej polície a v závislosti od financií.
Cyklotrasu samozrejme opätovne vyčistíme.

Milka Podmajerská
vedúca Kancelárie starostu
Miestny úrad Bratislava-Petržalka
Kutlíkova 17, Bratislava
t.č. 02/63823 065
fax 02/63 823 908
[email protected]
www.petrzalka.sk

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania