Rekonštrukcia Mlynské nivy

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Neriešený
meno
ivana durkacova 04. júla 2017

Chcem Vás poprosiť o vyjadrenie sa k plánovanej rekonštrukcii lokality Mlynské nivy s ohľadom na výzvu od Cyklokoalície, ktorú nájdete na adrese
https://cyklokoalicia.sk/2017/06/vyzva-na-lepsie-nivy/

08. júl 2017

Michal

Odporúčam požiadať priamo adresátov tejto výzvy

[email protected]
[email protected]

o vyjadrenie sa k uvedeným požiadavkám. Túto výzvu podpísalo vyše 1200 občanov a bolo by preto veľmi bezohľadné, ak by kompetentní neposkytli občanom svoje stanovisko s relevantným odôvodnením.

Ale chápem, že dôvody proti uvedeným argumentom Cyklokoalície sa ťažko hľadajú, takže ODI magistrátu bude musieť vynaložiť veľa námahy, kým dospejú k odpovedi.
11. júl 2017

Outdated

Bože, chronickí sťažovatelia. Idú rušiť zeleň na Nivách!! Akú zeleň? Kým nebolo výstavby Twin city tak tam takmer žiadna zeleň nebola. Naposledy tak pred dvadsiatimi rokmi tam, kde dnes stojí VÚB-čka. A oproti stanici bolo minimálne posledných 15 rokov akurát tak bahno. A týmto nevďačníkom tam chcú postaviť cyklotrasy? Zaujímalo by ma, ako inak chcú vyriešiť dopravnú situáciu na Nivách, kde v priebehu pár rokov narastie/narástlo asi najviac nových budov v Bratislave, ako zriadením nových pruhov. Budú tam prevážať ľudí vrtuľníkom, alebo čo? Zaujímalo by ma, s akým prevratným riešením prišli odborníci na cestnú dopravu z Cyklokoalície.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania