Semafór v Rusovciach

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Rusovce

Neriešený
meno
Meno Priezvisko 23. novembra 2017

Chcel by som tymto poukazat na amatersky (ne)vyriesenu dopravu v rusovciach. Osadenie semafora a zmena organizacie dopravy na krozivatke Kovacsova - Vyvojova sposobila, ze ja musim stat v zapche spolu so vsetkymi ludmi, ktori sa (pri-)prestahovali do rodinnych domov za a v okoli madarskej hranice. Cesta ktorou sa potrebujem dostat domov je asi 5 metrov za semaforom. A nech nikto netvrdi, ze semafor tam bol osadeny z dovodu bezpecnosti chodcov. To je hlupost najvacsich rozmerov. Zo zastavky Gerulata som chodil 8 rokov (musel som prejst cez balkansku) a v zivote som tam necakal, pretoze ma ochotni vodici pustali. Teraz su akurat vsetci nervozny a vystresovany kvoli semaforu. Gratulujem

27. november 2017

cestár

"Priezvisko", to je vidieť kvalitnú prácu odborníkov na hlavnom meste, ale pán primátor Nesrovnal to určite vyrieši, veď sa zvolebnieva, treba zbierať body, najskôr zle a potom operatívne riešenie.
02. január 2022

Martin Uváček

Meno Priezvisko sa mohol aspoň predstaviť. Další zbytočný podnet. Za súčasnej situácie s dopravou v Rusovciach by som tam ťažko prešiel bez semafora. A pozdravujem cestára - nech je k nemu tunajšie podsvetie milosrdne.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.