Rozbitý chodník okolo parku za zdravotným strediskom na Trnávke

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Oliver 04. januára 2018

Rozbitý chodník okolo parku za zdravotníckym strediskom na Trnávke a výtlky priamo v parku pri lavičkách na sedenie, nemožno zaradiť za bezpečnú zónu na chodenie pre peších. Špina v okolitých kríkoch umocňuje neudržiavaný vzhľad tohoto parku.

07. január 2018

cestár

Pýtam sa, ako je to možné? Veď "nezávislý" primátor, pán Nesrovnal, zrekonštruoval 100 km chodníkov (podotýma, už nie ciest, tých len 50 km). Chodníky na Bulhatŕskejrekonštruujete minimálne už 2 mesiace. Vami požaddované práce cez Vaších úspešných poslancov za MČ ( pán Chren, pán Bôcik ....) . Radiť sú to len tláchalkovia, ako pán primátor.
13. január 2018

Oliver

Cestár, máte pravdu so zdĺhavou opravou chodníkov súvisiacich s Bulharskou ulicou a nielen s ňou. Pozrite aj môj ďalší príspevok ohľadom rozbitého chodníka pri Bulharskej ulici, ten je rozbitý a pokrytý vypuklými bublinami nielen smerom od RD na zástavku MHD, ale aj smerom k zdravotnému stredisku a za ZS. Už sa stalo, že nielen starší ľudia sa za zníženej viditeľnosti a v nepriaznivom počasí sklátili na zem. Máme za to, že konkrétne terénne úpravy v Ružinove si MÚ Ružinov prehadzuje s Magistrátom Bratislava ako horúci zemiak, pretože nie všetky ulice a súvisiace chodníky patria do pôsobnosti MÚ Ružinov. Taký istý problém je s pravidelným upratovaním požiarnych uličiek za RD na Trnávke, lebo doposiaľ sa nevie, kto je ich vlastníkom a komu táto povinnosť pripadá, ďakujem.
14. marec 2020

Lukáš Bartošovič

dobry den, reakcia samospravy nebude?
takto to na predmetnom mieste vyzera aktualne - nic moc, ziadna zmena k lepsiemu!
14. máj 2020

Lukáš Bartošovič

hm, reakciu vlastne ani nepotrebujeme, nam na zaciatok uplne staci, ak to aspon pokosite, vdaka
25. máj 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

tento chodník by mal patriť do priamej správy hlavného mesta. Mestská časť BA - Ružinov minulý rok zrekonštruovala Krasinského aj s chodníkmi. Preposielame preto podnet na magistrát hlavného mesta aby dali stanovisko.

Komunikačné oddelenie
Miestny úrad Ružinov
V prípade ďalších podnetov alebo otázok nás môžete kontaktovať na [email protected].
Ďakujeme
02. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

podľa protokolu o zverených komunikáciách, ktorý sme obdržali od magistrátu hlavného mesta, prikladáme fotografie, na základe ktorých je jasne stanovené, že podnetovaný chodník patrí do priamej správy magistrátu hlavného mesta.

Komunikačné oddelenie
Miestny úrad Ružinov
V prípade ďalších podnetov alebo otázok nás môžete kontaktovať na [email protected].
Ďakujeme
17. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali Oddelenie správy komunikácií.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
19. november 2021

Sona

Dobry den, chcela by som touto cestou poziadat o upravu chodnika na krizovatke Bulharska/Krasinskeho. V lete sa tam robila oprava vozovky a urobili na nove bezbarierove prechody, avsak tychto cca 8m chodnika ostalo akoby nepovsimnutych, dokonca je po oprave cesty v hornom stave, kedze tam boli odstavene tazke stroje. Tento chodnik sa uz ani neda nazvat chodnikom, nechovoriac o tom, ze s kocikom/na invalidnom voziku sa cez neho neda prejst vobec a to je v blizkosti zdravotneho strediska a zastavky MHD. Dakujem.
19. november 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne zaslaný samospráve.

S pozdravom,
Daniel
Administrátor portálu Odkaz pre starostu
19. november 2021

Marian

samosprava 2.juna2020 Je opravena krizovatka a chodnik zobrazeny na fotografiach je v este horsom stave. Pri oprave cesty rozkopali pol metrovy okraj chodnika a namiesto asfaltu ho iba zasipali hlinou a strkom. Uzasne riesenie z praveku.
24. marec 2022

Martin Uváček

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený
25. marec 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne zaslaný samospráve.

S pozdravom,
Daniel
Administrátor portálu Odkaz pre starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania