Poškodená značka v rezidenstskej zóne na Levárskej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Vyriešený
meno
Dušan Idešic 08. januára 2018

Vazena pani starostka, ako sa stara Vas odbor dopravy o rezidentsku zonu Silvanska? Zmena kariet na rok 2018 nepriniesla nic k lepsiemu. Parkuju tu auta bez parkovacich kariet alebo s neplatnymi starymi kartami. Mestska policia s tym podla zakona nemoze nic robit, nakolko im vo vykone brani poskodena znacka na zaciatku zony. Uz bol Vas urad o tejto skutocnosti informovany a zatial bez akejkolvek napravy.
S pozdravom
Idesic

11. január 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme Vám za podnet, o poškodenom dopravnom značení v zóne Silvánska vieme a jeho výmena bola zaradená do rozpočtu na rok 2018 a na jeho výmene sa v súčasnosti pracuje.

Mgr. Magdaléna Svoreňová
Miestny úrad mestskej časti
Bratislava - Karlova Ves
www.karlovaves.sk
11. január 2018

Dušan Idešic

Vážená pani Svoreňová, úplne som očakával takúto alibistickú reakciu. Potom prečo ste zriaďovali rezidentskú zónu, keď už vyše mesiaca nie ste schopní na samospráve zjednať nápravu? Mestská polícia nepríde ani na zavolanie v zóne si parkuje kto chce. Žiadam o okamžité riešenie = aspoň očistenie značky.
15. január 2018

Dušan Idešic

Vazena pani Svorenova, tu su len criepky Vasho NEkonania vo veci rezidencnej zony Silvanska. Ak by som presiel celu zonu tak ich je viac. Toto je zdokumentovane dnes o cca 19:35. Iba dva auticka. Mam aj foto dokaz.
15. január 2018

Dušan Idešic

Este doplnenie k podnetu. Foto sa neda ku komentaru pridat a tie “dva” auticka su urcite z Bratislavy. Skuste prist vecer z prace zaparkovat.
15. január 2018

Dušan Idešic

Tak a prikladam aj foto.
30. január 2018

PRAVO REZIDENTA

dobry den,

na zaklade necinnosti, nekoncepcnosti a porusovania prav vasou sluzbou pre obcanov ako Mestkej casti/dopravneho oddelenia,
po konzultacii na oddeleni rezidencneho parkovania, dopravneho oddelenia kancl. p. rossova, kde mi boli dane informacie vo veci rezidencnej zony na karloveskej ulici - kedy sa od okt. 2016 presunuli nerezidecne auta /na druhu stranu ulice karloveska 26-30 a okolie, auta blokuju parkovanie prilahlych bytoviem obcanov - platitelov dani !, kde po konzultacii s byvalou prac. p. kratochvilovou bolo uznane nedomyslenie stavu veci..

, nie su do dnesneho dna terminy plany a harmonogram na uvedenu problematiku, neodpoveda sa podnety na tuto temu, ale hlavne NERIESI SA STAV, ktory ste zapricinili !

https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/34695/parkovanie-v-okoli-zony-silvanska

https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/47577/poskodena-znacka-v-rezidenstskej-zone-na-levarskej

https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/34577/sporne-znacenie-rezidencnej-zony-silvanska

Tymto dnesnym stavom sa porusuju platne predpisy - parkovanie sa stava neprijemnym zazitkov, hlavne vo vecernych hodinach trpi sa stav kedy auta parkuju pred bytovkami, vo dvoroch, pred parkujucimi autami/blokovanie, odstranuju sa parkovacie kocky, zdvihaju sa stierace, dokonca zacali tyzdnovo parkovat udrzbarskej auta samospravy na uvedenej ulici.. ako provokacia?
.. az to vedie k usudku ze to bude pokracovat do nepravneho stavu vybavovania si uctov ...podpalovanim?/adamiho ulica etc.?

mame zato ze pilotny projekt na silvanskej/ karloveskej nie je kontrolovany, nie je podkontrolou zriadovatela.. tymto ziadame o zrusenie tohto projektu.. alebo okamzite zaradenie celoplosne prilahlych ulic do rezidecnej zony

chceme aby tato tema bola prerokovana na buducej dopravnej komisii 5/2/ o 16,00
Kde sa radi chceme zucastnit a spytat na presne TERMINY a harmonogram.

!Predsa kazde zastupitelstvo , oddelenie, pracovnik ma v naplni prace aj terminy, neodchadzate domov ked padla, ze nieje nieco dokoncene!
27. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
dopravné značenie bolo vymenené za nové, platné.

S pozdravom,
Magdaléna Svoreňová
MiÚ Bratislava - Karlova Ves

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania