Prejazdom áut zničený trávnik na Trnavskej ceste

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Vyriešený
meno
Andy Sebastian Morávek 24. februára 2018

Lokalita: križovatka Trnavskej cesty a Bajkalskej ulice pri reštaurácii Brick (avšak aj mnohé iné miesta po celom meste). Fotodokumentácia asi ani nepotrebuje komentár. Parkujúci vodiči si tu jednoducho popri chodníku urobili z verejnej zelene "tankodróm". Pre nemožnosť vytvorenia plochy na otáčanie parkujúcich áut považujem ja osobne toto miesto za ABSOLÚTNE NEVHODNÉ na akékoľvek systémové riešenie pre umožnenie parkovania. (I keď by to bolo fajn a vytváranie parkovacích je určite potrebné.) Bolo by preto podľa mňa treba totálne zabrániť vjazdu automobilov na tento chodník a zničenú zeleň dať do poriadku. A ak ide (prevažne) o vozidlá stavby futbalového štadióna, mal by na celkových nákladoch participovať staviteľ.

24. február 2018

Peter Nemsila

Zdravím Vás,

Plne suhalsím s týmto podnetom. Chodím tade často a situácia je naozaj katastrofálna! Jednoznačne treba nainštalovať stĺpiky proti vjazdu áut na tento chodník.
26. február 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol zaslaný na vybavenie.

Kancelária starostu
26. február 2018

cestár

Prosím upresniť, aká kancekária starostu? Prosím uviesť, meno starostu a keď už nie aspoň mestkú časť. Či to má MČ zverené alebo na základe čoho to spravuje? Mal by to byť európsky primátor, ktorý vedie Bratislavu totálne iným smero spolu so Smerom ako sluboval. Čakám na odpoveď IvaN.
19. apríl 2018

andy sebastian morávek

netusim, komu za to vdacime - ale DAKUJEME :-)
20. apríl 2018

Peter Nemsila

Parada! Dakujeme! :)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania