"Súkromné parkovisko" - zábrana Hrobákova 9

Zodpovednosť za riešenie: Iné

V riešení
meno
greg 25. apríla 2018

Dobrý deň, pod oknami na ulici Hrobákova 9 si majiteľ motorky BA-539BF namontoval mechanickú zábranu na zámok viď. foto. Žiadam o odstránenie zábrany a udeliť pokutu zároveň zakázať parkovanie priamo pri vchode obytného domu. Nie je príjemné počúvať ako sa motorka s upraveným výfukom naštartuje alebo vybeháva a duní na celé sídlisko. Ďakujem

25. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Motorka nezaberá verejný priestor. Treba sa obrátiť na správcu bytového domu a na zástupcu vlastníkov bytov a nebytových priestorov.

MČ Petržalka
25. apríl 2018

Jerome

Ciže dotycny zabral spolocny priestor vsetkych vlastnikov, sikovnyyyyyyyyyyyyyyyyy, nechce si este postavit striesku ?????????????????
26. apríl 2018

Peter

Pan nahlasovatel ako Vam tam ten motocykel prekaza? Neviem ako sa ten priestor vyuzival do teraz ale evidentne motocykel nikomu ani nicomu nezavadza. Toto za Vas magistrat nevyriesi, motocykel moze byt na miesto legalne dotlaceny. Druha vec je tolerancia, kedy by stacilo motorku pred nastartovanim trochu spustit z vyklenku lebo potom sa nemoze motocyklista divit, ze ho budu susedia hejtovat.
26. apríl 2018

greg

Pan Peter cize podla vas je uplne normalne ze si hocikto namontuje zabrany kde ho len napadne? Mozem prist a vam namontovat pred dom zabranu? Ako snad to nemyslite vazne potom ze tato krajina takto vyzera a nic tu nefunguje. A to ze toto magistrat ignoruje je velka hanba.
26. apríl 2018

Peter

Nie zabrana je cez ciaru, ak by tam namontoval kotvu o ktoru retazou uchytava motorku tak by som to chapal. Tymto brani ostatnym priestor vyuzivat.. Kazdopadne to budete musiet riesit v ramci bytovky kedze pocitam, ze aj pozemok patri bytovke.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania