Motorky pod oknami Hrobákova 9, Petržalka

Zodpovednosť za riešenie: Iné

V riešení
meno
greg 15. augusta 2017

Dobrý deň, pod oknami spálni a kuchýň parkuje bezohľadný sused svoje motorky. Z motoriek ide benzínový smrad ktorý je cítiť v celom byte a hluk pri parkovaní zobudi polku sídliska. Ani požiarne predpisy určite nedovoľujú takto parkovať. Poprosím vyriešiť tento podnet v prospech obyvateľov domu. Ďakujem

16. august 2017

El Padre

Ked na parkovisku zaberie 2 parkovacie miesta, budes spokojny? Takto nezabera ziadne. Hluk zo startovania bude tak ci tak. Zavadzaju tam niekomu? Alebo len typicka slovenska zavist? Neblokuje ani unikovu cestu v pripade poziaru.
17. august 2017

Odpoveď samosprávy

Uvedený problém navrhujeme riešiť nasledovne:
1. Odporúčame zvolať domovú schôdzu vlastníkov bytov a nebytových priestorov a riešiť to dohovorom alebo prípadnou dohodou so susedom.
2. Uvedený problém odstúpiť poriadkovým zložkám. Zákon č. 8/2009 Z.z o cestnej premávke jasne definuje, kde sa môžu vozidlá odstavovať a kde nie. A tu ide o porušenie tohto zákona a výkon nad jeho dodržiavaním je v kompetencii mestskej polície hlavného mesta a Policajného zboru SR.


mestská časť BA-Petržalka
06. september 2017

Peter

Jazda po chodniku je zakazana na pleci tam ten skuter neodniesol, kontaktovat policiu!!!
04. august 2020

Peter

Peter,prepac,ale nemas pravdu.Nemusi ho niest na pleci.Ked ho s vypnutym motorom dotlaci,tak to nieje "jazda"po chodniku.A inak pridavam sa ku komentaru ElPadre,toto uz fakt hranici s nejakou formou zavisti alebo neviem coho.Pretoze ako pisal El Padre,hluk buide aj ked motor nastartuje o par metrov dalej na parkovisku.A smrad z benzinu?Z tychto motoriek uz len velmi minimalny,ak vobec nejaky.To niesu babety,pionierky,mustangy a pod.A takisto suhlasim s tym,ze ked ich bude parkovat na beznych parkovacich miestach tak vam zoberie 2 parkovacie miesta pre os.auta.(zakon o PO takisto neporusuje)Pekny den.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania