Chýbajúci prechod pre chodcov

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Podnety_Bronislavy 01. mája 2018

Tupého a Podkolibská ulica nemajú veľmi potrebné priechody pre chodcov. Ľudia využívajú trolejbusové spojenie nemajú zabezpečený bezpečný prechod cez cestu, žiaľ v celom úseku Podkolibskej ulice. Chýba i priechod pre chodcov pri úseku ako sa nachádza tunel. Každý deň je vidieť veľké množstvo ľudí snažiacich sa dostať na druhú stranu spôsobom veľmi nebezpečným a to tak, že prebehnú cez cestu plnú áut. Je potrebné dôkladné riešenie danej situácie v prospech chodcov. (Fotka č. 1: úsek tunel, fotka č. 2: úsek zastávka Tupého, Podkolibská ulica)

02. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol postúpený vecnému útvaru Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava na posúdenie/vybavenie.
O výsledku Vás budeme informovať.

Ďakujeme a pekný deň


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
24. máj 2018

Podnety_Bronislavy

Dobrý deň,
Myslím, že je celkom vhodné aktualizovať daný podnet, odo dňa, čo bol zverejnený.
Na stránke disponujete rovnakým podnetom vybudovať priechod pre chodcov (úsek tunel) z roku 2014, kde sa odvolávate na nedostatok financií zabezpečiť aby v danom úseku bol opätovne vyznačený priechod pre chodcov.
V danom úseku sú viditeľné pozostatky priechodu pre chodcov, ktorý tam v minulosti bol.
Podotýkame, je potrebné dôkladné riešenie danej dopravnej situácie v prospech chodcov, ktorí sa snažia dostať na druhú stranu nebezpečným spôsobom a to tak, že prebehnú cez vozovku plnú osobných, nákladných áut zo stavby na konci Tupého ul. a MHD. Ďakujeme.
21. máj 2019

Marián G.

Suhlasim s autorom podnetu, za poslanca vas zvolit! Ako je mozne, ze v tak frekventovanom useku nie je priechod a mesto na to uplne kasle? Sak tam zrazilo cyklistu a stavaju sa tam casto kolizie! Jak sa maju ludia peso dostat z Podkolibskej na Jaskovy, letiet? To mi je az do placu z necinnosti mesta!! Zakladna vec co ma byt!! Priechody nie su, lebo sa na tom niekto nevie nabalit tak ich radsej neurobi? Tu chyba priechod! Dakujem.
19. september 2019

Podnety_Bronislavy

Dobrý deň,
Ako to vyzerá s tým, že by sa tu NAOZAJ spravil chýbajúci priechod, po 5. rokoch sa nenašli peniaze? (od zverejnenia prvého podnetu)

Pred 5 rokmi údajne peniaze neboli....
https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/10583/prechod-cez-cestu-pri-tuneli-podkolibskajaskov-rad

Sme zvedaví, či vôbec dostaneme odpoveď.
Vopred za ňu ďakujeme.
12. december 2019

Tomáš

hanba...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania