Kosenie trávy v Petržalke na Bzovíckej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Uzavretý
meno
Beata 25. mája 2018

Prosba,
nikde som nevidela takto pokosenú (nepokosenú) :-((, trávu a rozhádzanú po okolí. Prečo to na niektorých miestach ide a tu na bohom zabudnutom konci nie?
Ďakujem BT

25. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Mestská časť Bratislava-Petržalka zabezpečuje kosenie trávnikov na pozemkoch, ktoré boli zverené do správy mestskej časti.

V lokalite Lúky 7-8 je cca 70% pozemkov, ktoré nie sú v správe mestskej časti, ale sú vo vlastníctve viacerých spoločností, ktoré si v rokoch 2003-2006 uplatnili vlastnícke právo k pôvodným nehnuteľnostiam v k.ú. Petržalka a to voči vlastníkovi pozemkov – Hlavnému mestu SR Bratislavy.
V okolí Bzovíckej ulice sú to spoločnosti – Rezerva a.s., Petržalka Plus, s.r.o., Popper Development, s.r.o., Roxy Invest, s.r.o., Slovest s.r.o.
Vlastníkov žiadame o zabezpečenie kosenia na pozemkoch v ich vlastníctve. Z uvedených dôvodov kosba trávnikov v k. ú Petržalka neprebieha súbežne, v rovnakom čase na všetkých dotknutých plochách.

mestská časť BA-Petržalka
27. máj 2018

Beata

Prečo sa títo vlastníci nepokutujú?
04. jún 2018

Dexter

Tych vlastnikov nie je az tak vela. Ci to asi len nahodou Rezerva, Petrzalka plus a popper development maju vsetky sidlo na Sturovej 11 a tych istých konatelov.. Niet sa potom comu cudovat, ze to nestihaju chodit kosit osobne, ked maju tolko pozemkov na kosenie..
15. júl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, kosby v tom roku už prebehli, podnet je neaktuálny.

Oddelenie životného prostredia
Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Petržalka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania