Každodenné celodenné blokovanie odvozu odpadu obmedzovanie

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

Vyriešený
meno
Obyvateľ Dúbravky 12. júna 2018

Dobrý deň každý deň blokujú zamestnanci fitness centra, zlatej lipy, rozvozu jedla, obyvatelia Jura hronca 10 a firmy PRONIX z Jura Hronca 16 odvoz a likvidáciu odpadu takmer celý deň a každý deň. Kontajnery sa tým pádom posúvaju stále nižšie a nižsie, niekedy dokonca musia skončiť na ceste kvôli tomu. Taktiež cudzie autá parkujúce na ceste blokujú a obmedzujú vjazdy na súkromné pozemky a garáže. Ulica je úzka a nie sú na nej vyznačené žiadne parkovacie boxy, dotknuté osoby boli už viac krát upozornené ale je im to zjavne jedno.

Foto je staršie ale aktuálne, situácia je rovnaká.

Ďakujeme

13. jún 2018

Obyvateľ Dúbravky

Dnes
20. jún 2018

Obyvateľ Dúbravky

Vidím, že to riešite :/
29. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Spracovali sme návrh vodorovného dopravného riešenia do dopravnej komisie na magistráte. Navrhované riešenie bolo v komisii odsúhlasené, Realizáciu predpokladáme začiatkom júla 2018.

Rastislav Bagar, prednosta MÚ Dúbravka
29. jún 2018

Obyvateľ Dúbravky

Mohli by sme vidieť ten návrh? dúfam, že sa jedná o vodorovné značenie na zákaz parkovania pred kontajnermi odpadu a nie vyznacenie parkovacích boxov po celej ulicy, pretože ak by boli boxi vpravo tak budú obmedzovať garaze a brány a polovica ulice parkuje na ľavej strane.
13. júl 2018

Obyvateľ Dúbravky

Ďakujeme, že riešite tento problém ale takáto čiara tých ignorantov nezastaví. Hneď prvý deň čo je to namaľované sa to porušuje.
16. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Hneď od prvého dňa treba volať mestskú políciu ak tam stojí auto, ktorého vodič ignoruje vodorovné dopravné značenie.

Rastislav Bagar, prednosta MÚ Dúbravka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania