Parkovanie pred vchodom - Sibírska 50

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

V riešení
meno
michal 22. júla 2018

denno denne opakujúce sa auto pre ktoré miesto je vyhradené parkuje na vedľajších miestach alebo v okolí a zaberá nám miesto, majiteľ si takto spraví meisto pre svoje druhé auto aby nemusel ďaleko chodiť od vchodu.

Zároveň na žltom značení parkujú pernametne autá, pamätám si ako predmetná plocha slúžila aj ako ihrisko pre deti a hrával som tam občasne futbal, dnes aj to málo miesta čo je na prechod chodníkom nie je možná keďže autá parkujú po celej ploche ako sa len dá.
Dalo by sa s oboma vecami niečo robiť?!

25. júl 2018

Common Ennemy

Takžko vyriešiteľné, parkovanie na okolitých miestach nie je nijako obmedzené, teda môže tam parkovať aj on a z predplateného miesta ho môže vyhodiť akurát tak on sám...tak, či tak by Vám pred bytovkou niekde zaberal dve miesta...
25. júl 2018

michal

takze vy hovorite ze si mozem vybavit rezerve miesto pre auto ktorym chodim obcasne, to odparkujem na inom mieste-volnom, a autom ktorym chodim denno denne budem parkovat na mieste vyhradenom pre moje druhe auto?! to sa vam zda normalne?
25. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol zaslaný na vybavenie.

Kancelária starostu
25. júl 2018

Common Ennemy

Nezdá sa mi to normálne, ale zrejme nič tým neporušuje - prepis alebo tak.
Aj keď v princípe zaberáte tak či tak, dve parkovacie miesta, za jedno si platíte za druhé nie.
30. október 2021

Martin Uváček

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený. Auto parkuje vo svojom boxe.
30. marec 2022

Mi Chal

Parkovanie pred vchodom sibirska 50. Nehnevajte sa na mna ale su tu vyznacene 3 miesta na kazdej strane. Po starom vyznscene na zlto a parkuje tu stvrte auto. Dajme tomu znesiem. Ale zaparkovat cez prejazd chodnika. Tupota. Dlho sa to nahlasuje a ri3senie ziadne. Ci odpoved mate si pockat dokym bude rezidencne parkovanie?!
30. marec 2022

Odkaz pre starostu

Vážení užívatelia a užívateľky portálu,

v minulosti boli napriek bodu 2.6 Pravidiel portálu prijaté aj podnety, ktoré sa týkajú porušovania dopravných predpisov. Z tohto dôvodu podnet presmerovávame na samosprávu so žiadosťou o prehodnotenie osadenia protiparkovacích zábran, alebo o zmenu dopravého značenia (resp. dopravných predpisov), či parkovacej politiky v tejto oblasti. V prípade, že samospráva zašle nesúhlasné stanovisko, podnet bude Uzavretý.

Pre porušovanie platných zákonov je potrebné volať príslušníkov Mestskej Polície na čísle 159. Na základe opakovaného vyjadrenia Mestskej polície k podnetom zasielaným cez portál Odkaz pre starostu, nie je možné vyvodzovať zodpovednosť na základe fotografií v podnotoch, nakoľko polícia vždy vyhodnocuje aj ďalšie okolnosti priestupkov a vie teda konať len na mieste.

Ďakujeme za pochopenie.

Tím Odkaz pre starostu
16. december 2022

[email protected]

Sibírska - nevyužívané vyhradené parkovanie

Dobry den,
na ul. Sibírska 50 je vyznačené vyhradené parkovanie pre automobil EČV: BA 414 XN, na ktorom dlhodobo nikto neparkuje. Nevidím dôvod k tomu, aby toto miesto bolo prázdne a nemohli ho využívať iní občania.
Prosím, o riešenie situácie. Na Pokroku je od zavedenia parkovacej politiky v okolitých oblastiach problém s parkovaním a nevidím dôvod obmedzovať parkovanie ostatným pre niekoho, kto toto miesto vôbec nevyužíva.
Ďakujem.
16. december 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,
Vlado
Administrátor Bratislava-Nové Mesto
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania