Prosíme odstrániť suché stromy na Jungmannovej ul.

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
tyno 23. júla 2018

Na Jungmannovej ul. oproti vchodom 18 - 20 špatia , ale i ohrozujú pri veternom počasí nielen chodcov, ale i zaparkované autá. Prosíme samosprávu o zabezpečenia ich odstránenia. Obyvatelia domu sa starajú o pekné prostredie starostlivosťou o kvietky, no suché stromy medzi ne príliš nezapadajú. Ďakujeme.

03. august 2018

Odpoveď samosprávy

Podnet bol preverený v teréne, na základe zistení zabezpečíme odstránenie predmetných suchých drevín prostredníctvom Miestneho podniku verejnoprospešných služieb Petržalka.


Mestská časť Bratislava - Petržalka
03. august 2018

tyno

Ďakujeme za iniciatívu, budeme sledovať, či sa tak stane.
13. september 2018

tyno

Dočkáme sa konečne odstránenia suchých stromov ? Od 22. júla už bolo dosť času, aby sa tak stalo!! Alebo odpovede samosprávy sú len formálne, aby sa občan umlčal ?
31. október 2018

tyno

Za 3 mesiace od podania podnetu si v Miestnom podniku nenašli čas na zrezanie suchých stromov ??? Načo vlastne vypisujeme a podávame podnety, ktoré nikto nerieši ? Alebo sa tak stane až potom, keď padne niekomu na hlavu či auto ? Prosím podnet preposlať mestskej časti Petržalka, aby si skontrolovala ako plní sľuby a zabezpečení nápravy !! Vopred ďakujem a čakám ....
04. október 2019

Martin Uváček

Steny boli odstránené. Podnet vyriešený.
09. október 2019

Martin Uváček

Aktualizuje niekto Petržalské podnety? Tento je už vyriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania