Bordel kontajnerové stojisko Uhliská ul.

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Vajnory

Vyriešený
meno
Martin Bak 14. augusta 2018

Takto dnes ráno vyzeralo kontajnerové stojisko na Uhliskej ul..
Čo sa ešte musí stať aby MČ konečne dala spraviť oplotené, zastrešené a uzatvárateľné stojiská a k nim inštrukcie ako sa odpad ukladá do kontajnera (napr. papierové krabice zrezať, plastové fľaše, plechovky zošliapať a pod.)? Na čo sa čaká - na OLO?, na mesto?, na eurofondy? Lebo inak tam bude bordel nonstop. A nie, jednorazové vyčistenie nepredstavuje riešenie (trvalého) problému.

15. august 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, Martin Bak
ďakujeme za podnet, ktorý ste nám poslali. Odvoz odpadu a vyprázdnenie kontajnerov robí pravidelne OLO podľa harmonogramu. Podľa informácie zo stránky OLO.a.s ( https://www.olo.sk/oznam-nevykonany-odvoz-plastov-14-08-2018/ ) však spoločnosť z prevádzkovo-technických dôvodov 13. a 14. 8 nevykonala odvoz separovaného odpadu plastu a papiera. Zamestnanci hospodárskej správy zatiaľ odviezli najväčšie odpadky a po odvezení zbytku zberné miesto dočistia.
OLO zabezpečuje odvoz odpadkov m raz za týždeň, častejšie by to bolo neefektívne a finančne drahé. Oplotenie stojiska alebo informačné tabule nepomôžu ba zo skúsenosti vieme že nepomôžu ani kamerové pasce. Je to o disciplíne niektorých spoluobčanov. V kontajneroch sa totiž nachádzal aj komunálny odpad aj stavebný odpad. Ten do kontajnerov na plasty a papier skutočne nepatrí.


Bc. Ivan Görcs
vedúci referátu hospodárskej správy
MČ Bratislava – Vajnory
15. august 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
dnes v stredu 15.8. pracovníci OLO, a.s. odviezli odpad z kontajnerov zo zberných miest.

Bc. Ivan Görcs
vedúci referátu hospodárskej správy
MČ Bratislava – Vajnory

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania