Preplnený kôš

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

V riešení
meno
Katarína 16. augusta 2018

Kos pred vchodom Mierova 56 (vnutroblok modreho a oranzoveho domu) je neustale plny a odpadky z neho sa dostavaju do okolia vnutrobloku. Bud poprosime kos odstranit (nakolko neplni ucel) alebo zabezpecit jeho pravidleny odvoz. Najlepsie by bolo asi odstranenie, lebo po tomto chodniku nechodi siroka verejnost, iba obyvatelia cestou domov a z domu a na tento ucel tu skutocne ten kos nemusi byt. Ak bude odstraneny, poprosime umiestnit na jeho miesto ekvivalentnu zatarasu, aby tadial nejazdili auta - nakolko tu uz aj tak parkuju a tazko sa okolo nich chodi.

Vdaka.

11. september 2018

Odpoveď samosprávy

Dobry den,

MČ BA-Ružinov zadala svojmu dodávateľovi prác, aby predmetný odpadkový kôš, ktorý je súčasťou stavby vyčistili a tiež uzavreli z dôvodu, že nie je možné ho vysýpať len mechanicky odpadky odstrániť. V blízkosti je umiestnený kôš, ktorý pravidelne náš dodávateľ vyprázdňuje.

Co sa tyka zatarasy, tak po uzavreni bude tuto funkciu vykonavat dany kos. V pripade jeho odstranenia budeme riesit aktualny stav, pokial sa problem s protizakonnym parkovanim vyskytne.

s pozdravom,

Útvar pre styk s verejnosťou
11. september 2018

Katarína

Dakujem Vam velmi pekne za odpoved a ua riesenie problemu.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania