Danie značky zakaz vjazdu

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 06. augusta 2013

dobry den pred domami na mierovej č. 10 je pešia zona pred domami od č. 6 až po predajnu COOP na Mierovej ul. v poslednej dobe si tam zvykli vchadzať motorkyale aj osobne auta /ku fitnesu reštavracii Galeria pripadne k potravinam COOP a partkovat tam . Nikdo tam nevyklada tovar a podobne . Všimol som si je tam urobeny vjazd pred č. 10 kde chyba značka zakaz vjazdu, z tohto dôvodu to nemôžu ani policajti riešit boloby dobre sem umiestniť dopravnu značku je tam velky pohyb chodcov a nie je dlažba určena na auta sa poškodzuje . Dakujem za riešenie

08. august 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Žiadosť o umiestnenie dopravnej značky sme postúpili na Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy z dôvodu, že ulica Mierová na ktorej žiadate umiestniť dopravnú značku je v ich správe.

Tatiana Baáriová, kancelária starostu
08. august 2013

milan

foto motorky na mierovej č.6
14. október 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

kompetentní pracovníci sa týmto podnetom zaoberali už v auguste za účinnej spolupráce s príslušným pracovníkom odd. dopravy MČ Ružinov.
Keďže MČ má sídlo oproti, požiadali sme ich o sledovanie, či je to oprávnený podnet. Zistili sme, že tam k popisovanému javu opakovane nedochádza.

Okrem toho na fotografii zaparkovaná motorka zákon neporušuje (Motorové vozidlo parkuje v zmysle § 25 ods. 1 písm. q) a § 52 ods. 2 zákona č. 8/2009 o cestnej premávke t. j. dodržiava zákonom stanovenú voľnú šírku chodníka najmenej 1,5 m.)

Z tohto dôvodu nie je zatiaľ potrebné riešiť situáciu dopravným značením. Uvedené miesto budeme naďalej sledovať, v súčasnosti však tento podnet nepovažujeme za problém, preto ho považujeme za vyriešený.

Mgr. Marek Papajčík
referát vzťahov s verejnosťou
Kancelária primátora hl. mesta SR Bratislavy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania