Nefunkcny miestny rozhlas

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Vajnory

Vyriešený

V roku 2006 som telefonicky nahlasil na MU Vajnory, ze tato lokalita nepocuje vysielanie miestneho rozhlasu. Uistili ma, ze sa tomu budu venovat. Ked mi vsak dnes volali zo skoly, ze moje deti nedostanu v skole obed, lebo nemaju zakupeny chip, o com uz 2 tyzdne vraj bezi upozornenie v miestnom rozhlase, tak som si spomenul, ze z rozhlasu na stlpe stale visia kable, ktore nikam nevedu. Problem vyhnil? :-o

04. september 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

pokrytie miestnym rozhlasom je v MČ Bratislava – Vajnory približne na 70%, čo bolo dosiahnuté posledným rozšírením v roku 2012 o 10 hlásičov. V tejto poslednej etape boli vykrývané miesta, ktoré neboli pokryté vôbec. Inštalovali sa hlásiče na ul. Tomanova pri č.p. 47, Dorasteneckej, Pod Válkom, Za farou, Koncová, Nad Válkom, Buzalkova, Šachorová Pri starom letisku a Vajnorské jazerá. Ako je z tohto zoznamu vidieť, rozšírenie sa dotklo najmä nových a rozvojových lokalít.

V dlhodobejšej koncepcii pokrytia je zamýšľané posilnenie všetkých lokalít, kde je to z hľadiska štúdie potrebné a kde nie je hlásenie počuteľné.

Z Vášho podnetu sa nedá špecifikovať, o ktorú lokalitu na Tomanovej ul. sa jedná nakoľko Tomanova ul. je lokalizovaná cez celú Mestskú časť Bratislava – Vajnory.

V rámci uzatvorenej zmluvy s dodávateľom bezdrôtového systému VISO práve dnes t.j. 04.09.2013 prebieha údržba a kontrola všetkých hlásičov, takže v prípade, že sa jedná o nefunkčný hlásič mala by byť chyba odstránená.

Na záver by som chcel skonštatovať, že oznam o potrebe zakúpenia chipu bol zverejnený aj na webovej stránke našej Mestskej časti Bratislava – Vajnory dňa 27.08.2013.

V neposlednom rade by som Vám chcel poďakovať za Váš podnet a po spresnení lokality, kde nie je rozhlas počuteľný, resp. nie je inštalovaný budeme pri rozširovaní siete s touto lokalitou počítať.

S pozdravom.

Ľubomír Krištofič, vedúci oddelenia hospodárskej správy
04. september 2013

Kristian

Dobry den, ide o hlasic na krizovatke ulic Suty a Pri Mlyne. Hlasic je nainstalovany, ale su prerusene kable.

Dakujem
Kristian
04. september 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

hlásič, o ktorom píšete je už roky nefunkčný. V celých Vajnoroch je vysielanie miestneho rozhlasu zabezpečené bezdrôtovým rozhlasom VISO.

Odstraňovanie starých nefunkčných hlásičov sa robí priebežne v závislosti od finančných možností mestskej časti.

Pokrytie vašej ulice je z hlásiča križovatky Šuty – Čierny chodník, v ktorom sa dnes vymenil akumulátor a je plne funkčný.

Ďakujeme za upozornenie
S pozdravom

Ľubomír Krištofič
Vedúci oddelenia hospodárskej správy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.